Грујичић: Укинути друштвене мреже

2

Др Даница Грујичић (Фото: Јутјуб)

Грујичић: Укинути друштвене мреже.

Министарка здравља проф. др Даница Грујичић истакла је да би сви заједно као друштво могли да пробамо да укинемо друштвене мреже на одређени период и да видимо какав ће резултат бити.

Прочитајте још:  Признали су и Хрвати: Телеком Србија на врху листе у региону
Након две стравичне трагедије које су Србију завиле у црно, министарка је дала овај предлог како би се дечији умови “очистили” и вратили нормалном животу!

“Мој предлог друштву је да пробамо да на месец дана укинемо тик ток и остале друштвене мреже, да се деца ресетују и да одморе од свега. Па, да видимо какав ће резултат бити” – рекла је министарка здравља.

Да подсетимо, више деце је ових дана приведено на информативни разговор јер су јавно претили да ће починити сличан масакр као што се 3. маја десио у ОШ “Владислав Рибникар”, или су величали злочин који је почињен.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Грујичић је данас раније навела да је на Дечју клинику за неуропсихијатрију јуче примљено четворо деце од којих је двоје имало идеју да треба некога да убију, а двоје да убије себе, али су приметивши да са њима нешто није у реду дошли по стручну помоћ у ову здравствену установу и захтевали да буду хоспитализивани.

Васељенска/Еспресо.рс

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Грујичић: Укинути друштвене мреже

  1. гадура даница-вакцинашица би да спроводи намеравање геноцида “елите” у Србији а да им не сметају вапаји људи које воде на стратиште пред насилни вакцинални стрељачки строј, каква ђубрад не виђена у историји. Хоће да само њихови лажљиви медији имају право гласа-малоумне лажи, али те курве окупаторске треба једно да знају ( а не знају јер су бежали у парк да пуше са часова историје ) а то је:
    Да сваки рат буде готов кад-тад, а када буде готов тако ће и овај рат бити готов нељуди против људи, тада људи људској однарођеној багри насилничкој суде што на улици а што пред преким судовима.
    На пример преживели логораши су својим капоима судили тако што су их давили у клозетским јамама и нико од логораша није одговарао пред законом за то, јер бацити говно међу говна није кривично дело није било нити ће бити АМИНННН

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *