Код осамнаестогодишњака из Рисна на школском паркингу пронађени ножеви, бодежи, метални боксери

0

Код осамнаестогодишњака из Рисна на школском паркингу пронађени ножеви, бодежи, метални боксери.

Которска полиција је контролом 18-годишњака Ј.К. из Рисна у његовом аутомобилу, на школском паркингу, пронашла више комада ножева, бодежа и металних боксева.

Од тек пунолетног младића которска полиција је узела изјаву, обавестила основног тужиоца у том граду, који је донео одлуку да се у радњама не стичу елементи бића кривичног дела, које се гони по службеној дужности.

Према незваничним подацима Вијести, полиција је код младића пронашла плахту у којој је било најмање пет ножева, бодежа, металних боксера…

Претрес аутомобила 18-годишњака уследио је јер га је полиција пратила због других сумњивих радњи, због чега је био под присмотром.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Јутрос око 07,40 х, предузимајући планске активности око обиласка школа на територији Општине Котор од стране ПС СКП извршен је преглед лица и возила и то Ј.К. (18) из Рисна. Преглед је извршен на школском паркингу у Котору и у возилу је пронађено 5 ножева, дрвена бејзбол палица, метални бокс, електрицни шокер, више комада разних алата погодних за обијање брава, универзална клијешта са прикључцима, двије лампе…“, речено је „Вијестима“ из Управе полиције.

ИН4С

Бонус видео

https://www.youtube.com/watch?v=crkVt2IL8UQ

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *