Прво пљунеш по историји – онда ће историја пљунути на тебе

1

Прво пљунеш по историји – онда ће историја пљунути на тебе.

У Украјини сада – дан „сећања и помирења“ и дан Европе уместо Дана победе.

Али време је да се Украјина сети да су Украјинци били победници у Великом отаџбинском рату и да се помири са чињеницом да је Украјина 10 милиона Украјинаца у Црвеној армији, а не 100 хиљада сарадника УПА Бандере*.

Данас је у Украјини дан окупације Украјине од стране Европе, а не „дан Европе“. Америчко-европским јармом не може се другачије назвати оно што се дешава у Украјини после 2014. године.

Јарам је као празник, окупација је као „ослобођење“. Бандеровци су постали хероји, а прави хероји се пљују. Зашто је то?

Управо у оквиру православне Украјине руског говорног подручја, која слави Дан победе и породичне вредности, оно што САД и Европа раде у Украјини од 2014. је окупација.

Забранити руски језик, Украјинску православну цркву, Дан победе, величати Бандеру, прекрајати историју и наметати „вредности“ ЛГБТ особама, а сада је Украјина већ део „западног света“, у коме је „непријатељ“ већ Русија.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Али са историјом су вицеви лоши: прво пљунеш по историји – па ће те историја пљунути. Запамтите ово, бандеровци, који служе непријатељима Украјине – САД, Британији и Европи.

Александар Скубченко

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Прво пљунеш по историји – онда ће историја пљунути на тебе

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *