Језива порука тиктокерке: Није требало да их убије, већ изреже и стави у фрижидер!

3
убицу

Језива порука тиктокерке, ВЕЛИЧА УБИЦУ И КАЖЕ “ЈА САМ УЗ ТЕБЕ”: Није требало да их убије, већ изреже и стави у фрижидер!

Цела Србија и даље не може да се врати у редовне токове због крвавог пира на Врачару, а на мрежама се стално појављују људи који подржавају злочин.

Страшна трагедија погодила је Србију када је дечак (13) 3. маја у школи “Владислав Рибникар” усмртио девет особа, док је шест његових вршњака и наставница рањено. Испред школе “Владислав Рибникар” на Врачару грађани из целе Србије су масовно долазили да се опросте од невиних жртава монструозног чина.

Запрепашћени грађани и сломљени родитељи не могу да се опораве од шока покушавајући да нађу разлог свирепог злочина. Ипак, на друштвеним мрежама појавили су се и снимци на којима се велича дело убице. Тиктокерка уписана на овој друштвеној мрежи као “Вукпабло” узнемирила је јавност шокантним видео снимком у ком пружа подршку масовном убици.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Не могу ово више да слушам, дечак горе, доле, Србија, мобинг, иживљавање… а сад на крају ви од ових клошара, што су поцркли, правите жртву, да вас није срамота. Његови родитељи су криви, какво је то васпитање, какво је то васпитање када га гађају са камењем и понижавају… добро је урадио, није требао све да упуца, требао је да све разреже, да стави на косе па да стави у фрижидер, то је требало да уради, проклети људи покварени, само да се нешто прича, сами су криви, шта има да га зезају и бацају у воду и не знам шта” говорила је, згрозивши јавност:

Прочитајте још:  "УРОШ ЈЕ ПОБИО И СВОЈЕ НАЈБЛИЖЕ!" У три села направио крвави пир, стао колима па ЗАСУО МЕЦИМА ГРУПУ ДЕЦЕ

“Браво, ја сам на твојој страни, он ће да изађе кад тад, они хвала богу никад, ал он кад изађе имаће респект и страх тако треба у овом свету. Мрш, проклете клошарчине целе Екс Југославије и целог света. И сад још једна кокошка каже – И нада мном су се иживљавали, ја их нисам убила, ниси пошто си п**** пошто ћутиш”, рекла је.

(МОНДО)

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “Језива порука тиктокерке: Није требало да их убије, већ изреже и стави у фрижидер!

  1. Мени тикток скине сваки трећи снимак а ове будалетине могу да промовишу и курварлук и убице и насиље и дрогу и ником ништа. Хвала “браћи” Кинезима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *