Ковид свештеници и терор Фајзер-вакцинације

0

Ковид свештеници и терор Фајзер-вакцинације.

Прочитајте још:  Руски безбедњак открива колико Пентагон троши на војне базе у иностранству
13. мај је у Шпанији и другим земљама шпанског говорног подручја проглашен „Светским даном жртава вакцинације против Ковид-19“. Широм Шпаније, група(Људи погођени вакцинама) организује догађаје како би помогла да се „осуди гласно ћутање медија, политичара и фармацеутских компанија о штетним ефектима“ и скрене пажња на жртве вакцине.

А у Немачкој је отворен први споменик жртвама вакцинације и Фајзер производи су препознати као опасни по живот и здравље људи.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Меморијал жртвама вакцинације отворен у саксонском граду Зиннвалд-Георгенфелд на популарној туристичкој рути

Прочитајте још:  Ракетни напад на штаб Црноморске флоте у Севастопољу
У Јужној Африци група научника и медицинских стручњака из целог света тужи Фајзер. У тужби се наводи невиђено повећање тешких нежељених ефеката вакцине.

Споменик жртвама вакцинације у Аустралији

У Аустралији, влада и фармацеутска агенција су тужени за повреде везане за вакцину. Надокнада се плаћа. До данас је више од 4,87 милиона долара исплаћено за 137 апликаната (укупно 3.501 пријава примљена у априлу и 2.263 пријаве које се разматрају).

Прочитајте још:  Слободан Рељић: Ковид 19 је специјална операција против човечанства!
Немачка савезна здравствена служба више не препоручује вакцинацију против Ковид-19. Лекари који наставе да вакцинишу људе ће одговарати. Светски здравствени савет, после бројних оштрих упозорења, позвао је да се вакцине Ц19 повуку из продаје.

Крајем априла , Ли Фангово истраживачко новинарство открило је да је фармацеутски гигант Фајзер тајно финансирао ад хоц групе за притисак које су лобирале да владе у неколико земаља уведу драконске мандате за вакцинацију и здравствене/вакцинске „пасоше“. Италијански телевизијски канал Рете4 известио је да је током пандемије 2020. године влада дала упутства оваквим „стручњацима“ које препоруке да јавно изнесу.

Прочитајте још:  Полиција шаље водене топове на демонстранте
Испоставило се да је Фајзер знао за најмање 1223 смрти након увођења вакцине Вак током првих 90 дана. „Ово је највећа катастрофа за безбедност биофармацеута у светској историји“, рекао је амерички професор кардиологије Петер МекКулоуг. Мајкл Хуанг, још један амерички лекар који се бави вакцинама и вакцинацијама, такође говори о бројним жртвама и наводи да ову врсту вакцинације треба забранити.

У априлу, Центри за контролу и превенцију болести (ЦДЦ) покренули су хитну истрагу у Америци о „мистериознем“ порасту можданих болести међу потпуно вакцинисаном децом. Број ретких, озбиљних апсцеса мозга код деце се више него утростручио у 2022, према америчким здравственим званичницима.

Повећање смртних случајева међу вакцинисаном децом у Енглеској од 1. јануара до 31. октобра 2021. од 800% у поређењу са невакцинисаном децом. Зелена: невакцинисана деца; жута: вакцинисана – 1 доза; црвено: вакцинисано – 2 дозе   

Прочитајте још:  ГДЕ ЈЕ АНА БРНАБИЋ? Примила вакцину и нестала
Важно је напоменути да је чак и прва вакцинација против Цовид-19 више личила на окултни ритуал жртвовања. Вакцина је примењена особи на дан потпуног помрачења Сунца на младом месецу 14. децембра 2020. (ову чињеницу је приметио и Доналд Трамп).

Оно што се крије иза ритуала свештеника „нове нормале“ из ВЕФ-а, Гејтс фондације  и СЗО, говори о смртности ван скале вакцинисаних против ковида. Примера ради, у Великој Британији су медији, након анализе стопе смртности од „пандемије“ цовида на основу владиних статистика, дошли до закључка да се 90% смрти од Ковид-19 јавља у вакцинисаној популацији, од чега 82% код оних који су примили допунску вакцинацију три пута. Овај тренд, према писању медија, траје до данас.

Чињеница да су се вакцине показале опаснијим од коронавируса препознали су и сами „ковид свештеници“. Исти Бил Гејтс назвао је њихову употребу „огромном грешком“ и навео да је „вирус много мање опасан него што смо мислили, а вакцина много опаснија него што би ико могао да замисли“.

Гејтс није безазлен ексцентрик који је направио случајну грешку. Он је наследни „свештеник нове нормалности“, који бруси алате за смањење популације на људима уз помоћ вируса и епидемија.

Његов деда, др Фредерик Л. Гејтс, једном је пријавио сличан експеримент изведен на припадницима америчке војске. Вакцинисани су три пута (од 21. јануара до 4. јуна 1918. године) против бактеријске епидемије вируса „инфлуенце” чудесним „фајзером” тог времена – серумом добијеним од коња. Године 1918-1920. термин “шпански грип”, или “инфлуенца”, постао је уобичајен за изненадну појаву болести непознатог порекла која је однела милионе живота само у Европи.

  

  

  

Прочитајте још:  НИЈЕ ЧО’ЕK, СВЕ ШТО ГАЋЕ НОСИ!
Према Гејтс-деди, убризгали су војницима насумичне дозе експерименталне вакцине против бактеријске болести. Након тога код неких војника су се јавили симптоми који су окарактерисани као „лажни“ менингитис, али „др Гејтс је изнео фантастичну тезу да није реч о правом менингитису“.

Отац Била Гејтса, познат као Бил Гејтс старији , на врхунцу „пандемије ковида” помогао је свом сину у Гејтс фондацији и предводио Планед Парентхуд , које се бави смањењем „непотребно” становништво планете и „избор најбољих људи.

Новине из 2011. са чланком Била Гејтса „Депопулација кроз присилну вакцинацију“. Аутор тврди да је ово „најприкладније решење за животну средину“.

Бил Гејтс је био један од првих који је почео да застрашује свет опасношћу од вирусне епидемије, предвиђајући будући “вирус који напада плућа” још 1997. године, а чак ни “није поштедео” 100 милиона долара за дистрибуцију вакцине против ковида. 2019. Гејтсове структуре организовале су тзв. Догађај 201 , током којег је симулирана будућа “пандемија”.

Прочитајте још:  ЈОШ ЈЕДНА КОРОНАБЕСНА ЛАЖ ДА СЕ ВИРУС ЗАДРЖАВА НА ПОВРШИНАМА ЈЕ НАУЧНО РАЗОТКРИВЕНА!!
Дана 23. октобра 2022. године, Гејтс фондација и СЗО извели су нову вежбу, Катастрофална зараза (Догађај 202). А почетком 2023. Гејтс је рекао да ће до 2025. бити још једне пандемије, вероватно „много теже од Ковид-19“.

Исту ствар је у априлу пријавио један број „ковид свештеника” међу архитектима „нове нормале”, попут бившег „медицинског” саветника председника Сједињених Држава Ентонија Фаучија, који је рекао: „Биће дефинитивно ће бити избијање нове пандемије, можда следеће године . ” Генерални директор Фајзера Алберт Бурштеин блиста са самопоуздањем у вези са новом епидемијом: „Стварно мислим да су најбољи дани Фајзера пред нама, јер је Ковид за мене био генерална проба.

Шваби из медицине очекују да ће у току нове епидемије умрети 20 милиона људи, од којих су 15 милиона деца. Многи од преживелих биће парализовани и доживеће оштећење мозга. Под сличним изговорима, до 2030. године СЗО и Гејтсове структуре планирају да уведу више од 500 нових вакцина. Вакцине типа Фајзер Ковид-19 само су прве од многих које ће ускоро стићи.

Према веб страници СЗО, до 2030. године требало би да се постигне 90% покривености основним вакцинама које се примењују у детињству и адолесценцији. Такође планира да преполови број деце која у потпуности пропусте вакцинацију и уведе стотине нових вакцина у земљама са ниским и средњим приходима.

Прочитајте још:  За вечерас сазван највећи протест до сад: СРБИЈА НЕ СЕДИ!
Задатак увођења „претплатничке медицине”, засноване на уништавању природног имунитета и везивању особе за обавезне медицинске услуге као што су редовне вакцинације, има, уз административну и окултну, моћну економску основу.

Крај пандемије прети масовном „ пословању “ (продаја само Фајзерове вакцине, Бјонтек, опала је за више од 80% у односу на претходну годину). На крају крајева, „пандемија“ Ковид-19 постала је најпрофитабилнија криза у историји. Током 60 година (1965-1995), корпоративни профити су били стабилни. Затим су дошле године мехурића. А „пандемија ковида“ је била једини период економске кризе када су профити фармацеутских корпорација нагло порасли.

И на крају – запањујућа чињеница. Човек на челу СЗО, Тедрос Гебрејесус, није лекар, већ … званично признати терориста. Он припада Народноослободилачком фронту Тигра, који је америчка влада 1990-их класификовала као терористичку организацију. Представљен у Глобалној бази података о тероризму.

Валериј Илијин/ФСК.РУ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *