У Новом Саду мушкарац ушао са ловачком пушком у фризерски салон и убио девојку, па себе

0
ухапшен полиција

ухапшен полиција

У Новом Саду мушкарац ушао са ловачком пушком у фризерски салон и убио девојку, па себе.

У пуцњави у Новом Саду убијена је 27-годишња девојка, а том приликом страдао је и 34-годишњи мушкарац. Убиство и, како се претпоставља, самоубиство, догодило се око пет часова после подне у једној од централних градских улица – Јована Суботића, коју је полиција убрзо затворила за саобраћај.

У изјави за „Политику“, портпарол Завода за хитну медицинску помоћ, доктор Зоран Круљ, навео је да је Завод у 16.58 часова примио позив из санитетског возила које је пролазило улицом Марије Трандафил у Новом Саду и зауставило се због дешавања, неког акцидента у близини.

„Одмах су изашле наше две ургентне лекарске екипе. За два минута биле су на месту догађаја. Два лица су учествовала у овом акциденту, обрачуну. Нажалост, поред кардиопулмуналне реанимације, поред оживљавања, оба лица су преминула. Женско лице, старо 27 година, а мушко 34. Интервенисали смо у Улици Јована Суботића код броја 21“, навео је доктор.

Прочитајте још:  Извучено тело мушкарца из језера Бели камен код Сремске Митровице
Према незваничним информацијама које преносе медији, мушкарац је ушао у козметички салон и пуцао у своју девојку којој је имао забрану приласка. Наводно, он је радио у продавници ловачког оружја.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Политика

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *