Бајден се поново изгубио на бини! (ВИДЕО)

0
бајден, америке

Џо Бајден

Амерички председник Џо Бајден није могао сам да напусти сцену након говора у Њујорку, током којег је запретио целом свету проблемима у случају банкрота у земљи. Догађај је пренео Јутјуб канал ПБС НевсХоур у среду, 10. маја.

Публика је видела како се амерички лидер опростио од публике, након чега се окренуо и покушао да пронађе излаз. Помоћник је пожурио до њега и показао му где да иде.

Раније током дана, Бајден је рекао да би евентуални неплаћање у Сједињеним Америчким Државама резултирало проблемима за цео свет.

29. априла, током говора на годишњем пријему Удружења дописника у Белој кући, председник Сједињених Држава се нашалио на рачун својих година, називајући себе човеком у најбољим годинама.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Пре тога, 24. марта, Бајден није могао да се склони са сцене након заједничке конференције за штампу са канадским премијером Џастином Трудоом.

Ово није једини куриозитет који се Бајдену десио током посете Канади. Дакле, истог дана, 24. марта, говорећи у говору у канадском парламенту, амерички председник је погрешио и хвалио Кину уместо Канаде. Амерички лидер је намеравао да похвали свог северног суседа што је пристао да прихвати још 15.000 миграната годишње из земаља Латинске Америке у замену да САД пристану да подрже Канаду у депортацији оних за које је утврђено да су илегално ушли у земљу. Уместо тога, изразио је захвалност Кини.

Осамдесетогодишњи Бајден је најстарији председник у историји САД, а његово здравље редовно постаје предмет дискусија и забринутости међу Американцима. Политичар је више пута бркао називе земаља и саплитао се приликом уласка у авион.

Прочитајте још:  Сукоб Америке и Кине наставља се у ваздуху: Американци забрањују летове Кинезима

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *