Без срама: Милан Ст. Протић оптужио јунаке са Кошара за масакр на Врачару (Видео)

3
протић

Јалови политичар и пропали писац Милан Ст. Протић

Самозвани историчар Милан Ст. Протић гостујући у јутарњем програму Нове изјавио је да је за масакр на Врачару криво величање битке на Кошарама. 

“Саблажњавамо се шта се дешава у Америци, а код нас не видимо. Па и данас се од Kошара прави култ а то је био грађански рат. Пребројавање, излажења на изборе неће да реши ствар трагедије која се десила. Људи који не верују у насиље, они су пред насиљем беспомоћни “, рекао је Протић и закључио ако нас ово не отрезни, нама ни Бог више не може да помогне.

Он је недавно у више наврата позвао владу Србије да коначно призна Косово како бисмо могли да наставимо путев западних вредности, чији је део културе управо масакр на Врачару.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “Без срама: Милан Ст. Протић оптужио јунаке са Кошара за масакр на Врачару (Видео)

  1. Овај је одавно ударен мокром чарапом, од њега и сличних ме ништа не изненађује.

  2. Пре тридесетак година, у време кад се по Србији “опозиционисало” у неограниченим количинама, дошла је та сподоба да Новосађане “просветли” некаквим предавањем у Спомен-дому краља Александра. Отишао сам тамо да чујем нешто “исторично” јер, рекоше ми, дошао је с неког белосветског унезверитета, али сам после не више од седам-осам минута побегао из сале – кад је већ успео да за тако кратко време изговори гомилу несувислости, глупости и будалаштина , није требало очекивати да ће у осталом времену изговорити иједну људски.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *