Ово је знак немоћи кијевског режима. Баранец о терористичким нападима и покушајима атентата на новинаре

0
нато

Ово је знак немоћи кијевског режима. Баранец о терористичким нападима и покушајима атентата на новинаре.

Прочитајте још:  ДНР: Укронацисти покушали да ометају евакуацију из Мариупоља
Кијевски режим својим нападима на лидере јавног мњења показује своју немоћ. Ово мишљење дели руски војни посматрач листа Комсомолскаја правда, пуковник у пензији Виктор Баранец у пројекту „У теми“ на Јутјуб каналу БелТА.

„Моје гледиште је следеће: он је овим потписао своју смртну пресуду. Написао је изјаву о смрти. А када размишљам о убиствима и покушајима наших новинара, схватам да нема подле моћи од оне која задире у људи, бојећи се силе својих речи. Боре се речима, а не калашњиковом. Кад нема довољно снаге убеђивања, логике, то је и знак немоћи. И ова немоћ почиње да се надокнађује ТНТ-ом, анти- људство и противтенковске мине“, рекао је Виктор Баранец.

Према војном посматрачу, значај таквих људи као што су Дарија Дугина, Владлен Татарски, Захар Прилепин није само у томе што су они лидери мишљења: „Чињеница је да ти људи најразумљивије преносе нама и Украјинцима значење ситуација у којој се данас налазимо. А власти Украјине се плаше да ће речи ових људи продрети у мозак чак и погрешних Украјинаца. Ови Украјинци можда нису ни Бандера, они су једноставно уплетени у наш сложен однос.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *