Средином јуна биће постављен споменик Милошевићу у центру Москве

0

Средином јуна биће постављен споменик Милошевићу у центру Москве.

Бронзана фигура академика Драгана Раденовића, висока око три метра биће постављена средином јуна на тргу Европа у центру Москве.

Прочитајте још:  Како је Амнести интернешенел деловао као... „пропагандни гласноговорник Путиновог режима“
У Москви ће средином јуна бити постављен споменик бившем председнику Србије и СР Југославије Слободану Милошевићу, саопштили су др Марат Баширев, један од иницијатора групе професора Високе школе економије Националног истраживачког универзитета у Москви и др Александар Залдастанов, вођа популарног мото клуба „Ноћни вукови“, блиски руском председникуВладимиру Путину.

Споменик је завршен и већ је допремљен у Москву.

Професор Баширев наглашава да је Милошевић био прва велика жртва злочиначког НАТО предвођеног САД, а да је Србија из историјских разлога остала једини искрени савезник Русије у Европи. Милошевић је својим животом платио одбрану своје отаџбине. Многи су га тада издали а ДОС-овска власт киднаповала и послала у Хаг. Нису могли да га сломе, херојски се држао оптуживши НАТО, предвођен САД да су извршили злочин против човечности. Ми Руси смо тада направили велику грешку што нисмо одлучно бранили Србију.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Србија се спрема да одбије испоруке гаса из Русије
Вођа „Ноћних вукова“, др Александар Залдастанов, тврди да су припреме и радови око постављања споменика у завршној фази, да је Милошевић био један од ретких државника који је пророчански предвидео шта ће нам се све догодити и да је заслужио споменик у центру Москве.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *