Како је брига за децу постала захтев за смену председника Србије

1
протест

(Фото: Весна Веизовић / Васељенска)

Како је брига за децу постала захтев за смену председника Србије.

Протести дела опозиције чији наводни циљ је био спречавање и борба против насиља, полако добијају свој политички правац са све израженијим политичким циљевима пред којима жртве, брига за децу и друштвени проблеми бледе и падају у други план.

Прочитајте још:  Србија је обуставила сав извоз оружја на 30 дана да би подмирила потребе војске
Сада се артикулишу захтеви и циљеви, а све више се показује да су, најпре прокламовани разлози за излазак на улице, ипак били само покриће за окупљање грађана који се касније имају искористити за повратак политичких снага некадашње Демократске странке и њених чланова сада рашткраних у низ појединачних покрета са слабом подршком.

Тако се поред Драгана Ђиласа, Маринике Тепић, Борка Стефановића, Вука Јеремића, Мирослава Алексића, Борислава Новаковића, Срђана Миливојевића и других првака досовске власти, сада огласио и Борис Тадић.

Тадић је предложио нову стратегију за наставак протеста која као главни захтев има оставку председника Србије Александра Вучића.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Србија уочи Нове године: опозиција развила евромајданске заставе
Затим, предлаже се промена руте протестне шетње и формирање организације иза које ће стати цела опозиција, а не само један део као што је то био случај до сада.

И као закључак, Тадић несебично нуди да управо он и високи функционери некадашње власти стану на чело протеста испред свих окупљених грађана.

Политика

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Како је брига за децу постала захтев за смену председника Србије

  1. госн тадићу, ти си разрешен “обавезе и дужности” одавно. нема разлога да се самопрозиваш.

    ево и колега и његови ће ускоро са тобом у историју, са све патријархом. ти и твоји сте довели ситуацију до Њега, а Он је изфиниширао до овог где смо сад.

    нађи неку тезгу и зарађуј паре ко човек, кад си већ слободан човек.

    не престај нам на муку. ко те воли нек пријави неку задругу, пољопривредно домаћинство, ил неку п.п.у. с тобом као шефом, па живите од своје памети. не треба Србији ваш консалтинг, бестрага вам ваша “обавеза и дужност”.

    Јао дрскости. јао дрскости и безобразлука, мајко света.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *