О холандским кравама и немачким пилотима

0

О холандским кравама и немачким пилотима.

Свакодневни живот се припрема за климатски рат

У марту су Бела кућа и амерички Конгрес усвојили петогодишњи план за „климатске интервенције“ за стварање технологија за контролу климе .

Научници су против оваквих „интервенција“. Стручњаци за безбедност упозоравају да употреба таквих технологија од стране једне од земаља ризикује да се претвори у климатски рат са неописивим катастрофама. Политизација климатских питања и спекулације о томе од стране архитеката „нове нормалности” претвориће се у рат против здравог разума и климе целе планете.

Сада је у Европи настао скандал због употребе „цхемтраилса” (аеросола) од стране немачких пилота како би „ спречили регионално прегревање земљине површине услед климатских промена ”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Све је почело у мају прошле године анализом прашине (документ на фотографији) на веранди једног од немачких ресторана, која је показала изузетно висок ниво алуминијума, арсена, олова, бакра, мангана, живе, па чак и титанијума. ресторански столови. А када су се тамо појавили интензивни „трагови“, један од корисника ресторана је погледао у своју апликацију Флигхтрадар24 да идентификује авионе који су оставили ове трагове.

Прочитајте још:  Дошли у Немачку на обуку и затражили политички азил
Међутим, није видео неке од авиона који су тог дана требало да буду у ваздуху и због којих је желео да се пожали. Будни немачки држављанин је тада назвао одељење за летове Ваздухопловства Горње Баварске, где му је речено да је реч о тајним „војним летовима за заштиту климе“ и да треба да контактира Савезну агенцију за животну средину за више информација. Тамо је будни грађанин обавештен да су на оваквим летовима прскани аеросоли како би се спречило регионално прегревање земљине површине услед климатских промена.

Други будни Немци су се питали да ли су људи на Земљи упитани да ли желе да удишу фину металну прашину и наночестице које би се таложиле и ушле у тела људи.

Овај бизарни заплет није ништа варљивији од других оправдања такозване климатске агенде, уз помоћ које Европа решава задатке наметања „нове нормалности“.

Током прошле године, само у Холандији је затворено преко 3.000 фарми због „климатске агенде глобалног загревања“. Холандске краве и друге домаће животиње, испоставило се, испуштају превише гасова и штете клими ништа мање од цхемтраилса немачких пилота. Слична ситуација је и у Великој Британији, где су, уз краве, и овце приписане саучесницима „регионалног прегревања земљине површине услед климатских промена”.

Прочитајте још:  Сајбер-криминалци су започели масовно хаковање проруских Телеграм канала
Док су фармери у Европи огорчени апсурдношћу економске политике њихових власти, пословни људи у Америци праве гесте на „климатској агенди“. Генерални директор ЈПМорган-а Џејми Дајмон рекао је у априлу да би америчка влада требало да насилно конфискује приватну имовину како би се “борила против климатских промена”. И позвао је владе света да почну конфискацију приватне имовине од грађана за изградњу ветроелектрана и соларних електрана.

Свакодневно климатска агенда отвара нове могућности за оне на власти у погледу експропријације имовине у Европи. На пример, у Француској су стамбене некретнине одавно класификоване по степену топлотне изолације са ознакама А / Б / Ц / Д / Е / Ф / Г, где је А идеални услови за „зелено становање“, Б је а мало горе, Д и Е се и даље сматрају пристојним, итд. д.

А од „оријентира“ за „нову нормалност“ 2030. године, ниво Е више неће функционисати: законодавци су схватили зашто власници станова класификованих испод нивоа Е неће моћи да их издају . И ускоро неће моћи да га продају. Од 2030. године, за издавање или продају куће или стана, биће неопходно да се усклади са класом уштеде енергије најмање нивоа Д.

Од априла, око 70% власника кућа у Француској је изјавило да не могу приуштити да испуне минимални захтевани ниво, односно да изврше поправке како би побољшали класу енергетске ефикасности због огромних трошкова таквог посла. А пошто не могу да поправе, а ускоро неће моћи да продају, шта онда да раде? Јефтино се решити имовине? Међутим, ни сиромашни људи га неће купити јефтино због исте цене рада.

Прочитајте још:  ЦЕО ГРАД У НАГОРНО-КАРАБАХУ УНИШТЕН: Становништво нестало, уништене школе, обданишта, зграде, ...
Ово је још један начин на који владајуће и доминантне групе почињу да преузимају имовину оних који су испод њих на друштвеној лествици.

Ово је још увек иста идеологија „велике перестројке“, за чијег је трговца оронула западна цивилизација поставила Кауса Шваба. Покривена позивима на борбу против „климатских промена“ и „прегревања земљине површине“, ова идеологија покрива стварање климатског оружја.

Валериј Илијин/Васељенска/ФСК.РУ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *