Борко Стефановић прети: Може да буде 5. октобар

1
борко стефановић

борко стефановић

Борко Стефановић прети: Може да буде 5. октобар.

Борко Стефановић, Ђиласов заменик тврди да опозиција има план “шта даље” уколико власт не прихвати њихове захтеве.

Стефановић није желео тачно да одговори да ли ће да буде протеста 26. маја када је председник Србије најавио митинг, само је изјавио „Договорићемо се“. Међутим, на питање шта је план, ако захтеви не буду испуњени на заседању Скупштине, саговорник Н1 истиче:

„Видећемо сви заједно. Наравно да постоји план и висока координација између свих опозиционих странака, које су позвале на протесте”- цитира Н1 речи Стефановића.

На изјаву министра одбране Милоша Вучевића о протестима опзиције у Београду, да „6. октобра неће бити“, Стефановић је рекао да иако он (Вуучевић) зна да не говори истину, „јако се вара ако мисли да било ко у овој земљи у сенци овог ужаса и трагедије жели било какво насиље“. „То је такав безобразлук и смејање у лице, не само жрвама, већ и сваком мислећем човеку који чине већину у овој земљи. Дакле Вучевићу, ништа неће да буде 6. октобра, јер тада ништа било није, али може да буде 5. октобар у смислу, подсетићу грађане, тада је Слободан Милошевић покрао изборе, па је народ изашао на улице. Значи сваки пут мирна промена власти је долазила након изборног процеса, несавршеног, катастрофалног и недемократског каквог ми имамо у Србији“, наводи гост Н1.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска/Н1

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *