Болесно: Британка отворено признаје да је две године била у интимној вези са женом, мислећи да је мушкарац

0

Жена је своју партнерку с којом је две године била у љубавној вези на превару уверила да је мушкарац, могло се чути у уторак на суду у Кембриџу у Великој Британији.

Телеграф пише да се 40-годишња Блејд Силвано терети да је извела “софистицирану” превару како би своју партнерку уверила да је – мушкарац.

Прочитајте још:  Др Несторовић открио тајне доброг секса: За оптимално здравље жене, неопходно је да има 3 оргазма недељно!
Поротници су на одржаном рочишту сазнали да су се Силвано и њена партнерка 2016. године упознале преко интернет странице за тражење романтичних партнера, да су се два пута упустиле у интимне односе те да су разговарале о венчању, преноси Јутарњи.хр.

Сматра се да је Силвано партнерку пенетрирала помоћу “непознатог предмета” те да током односа није скидала мајицу и боксерице. На суду се могло чути и да је наводно партнерицу натерала да током секса носи повез преко очију те да јој није допустила да је додирује.

Прочитајте још:  Украјинске власти спремају крвави масакр у Одеси
Након две године, партнерица оптужене, која је Силвано током рочишта ословљавала с “он”, дознала је преко друштвене мреже Фејсбук да је Силвано заправо – жена.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Могла сам слободно мицати руке, додиривати његова леђа и подручје око ребара. Никада нисам могла ставити руке испод његове мајице или испод његових боксерица. Сваки пут би ме одбио, одгурнио би ме. На мени је користио играчке за секс. Друго ми није било допуштено – рекла је партнерка оптужене.

Силвано је одбацила оптужбе да је два пута насилно пенетрирала своју партнерку.

Партнерка оптужене рекла је да јој је Силвано рекла да се презива Мендез те да није пристала на везу са женом. Наводна је жртва током рочишта одбацила тврдњу да су она и Силвано “играле улоге” те да се радило о испуњавању “маштарија”.

Прочитајте још:  Шта се зна о офанзиви за коју се Кијев спрема
Партнерка оптужене оповргнула је тврдње да је са Силвано комуницирала искључиво путем видео позива и СМС порука те да се никада нису уживо упознале.

Силвано је својој партнерки рекла да је била ветеринарка у британској војсци.

Прочитајте још:  Драма у авиону: Балија због слетања у Београд претио да ће оборити авион и псовао мајку српску
Силвано и њена партнерка требали су једном отићи на свечану вечеру за часнике британске војске но Силвано је тај сусрет отказала јер ју је наводно повредила крава.

– Рекао је да га је поврдедила крава. Након што је отишао у болницу, послао ми је фотографију своје уздигнуте ноге – рекла је партнерица оптужене.

На суду се могло чути и да су Силвано и њена партнерка планирале венчање но одбрана је рекла да је то све било део игре улога. Партнерка оптужене рекла је суду да је отишла испробати венчаницу те да је фотографију себе у њој послала Силвано.

Суђење се наставља.

Васељенска/Јутарњи.хр

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *