И хрватска вијећница на скупу у Београду: Поносна сам на овај народ! (ВИДЕО)

2

Одборница из Загреба Николина Рајковић присуствовала је данашњем протесту “Србија против насиља”, а за Н1 је рекла да ово у животу није видела и да је поносна што је делила корак са овим људима.

Николина Рајковић каже да је дошла да да подршку и да и изрази емпатију и солидарност са жртвама.

„Први пут сам у животу схватила да се највећи глас и највећа јека – изражава тиишином. Имате на стотине хиљада људи који ћутке корачају и то говори у којој мери и којим трауматизованим друштвима ми живимо. Мислим да је ово кап која је прелила чашу, сви треба да имамо живот достојанствен, а не да се суочавамо са стварима са којима се суочавамо последњих месец дана“, рекла је она за Н1.

Истиче да јако воли Београд. Наводи да је била на многим протестима, да је била на протесту у парку Геза у Турској, али да овако нешто није видела.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Ово у животу нисам видела, и заиста сам поносна што сам делила корак са овим људима“, навела је.

Kако је рекла, сви се суочавамо са надолазећим климатским променама, са трауматизованим људима који су у стању да почине овакве злочине.

„Сва друштва пуцају и ово је свакако нешто што ће покренути лавину догађаја. Морамо да буде спремни на то, да покажемо снагу и да будемо у заједништву, да будемо раме уз раме једни с другима, емпатични и да се боримо за бољи свет“, казала је Николина Рајковић.

Прочитајте још:  ИНЦКО У КАМЕРУ ПРЕТИО СРБИМА: Биће последица, имате последњу шансу! (ВИДЕО)

Подсетимо, након пуцњаве у ОШ „Владислав Рибникар“ и у Загребу су се палиле свеће. Навела је да се млади људи из региона друже и да сви ми не живимо непријатељству једни наспрам других.

Н1

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “И хрватска вијећница на скупу у Београду: Поносна сам на овај народ! (ВИДЕО)

  1. Ubedi me devojka, sa par rečenice, u veliku “ljubav i brigu” Zagreba prema Srbima. Doduše i patološka ljubav spada u vrstu ljubavi!!!Ovakva budalaština je bila moguća samo u Titinoj Jugi i danas samo na N1 !!! I neko traži da se ukinu HAPPY i PINK a “N1” i Nova “S” takođe đubre, samo druga strana iste medalje !!!

  2. Широка рамена и усахле груди , боље да ‘ода својом лијепом и изражава протест због нестанка Срба из привремено окупиране Републике СРБске Крајине и остатка ‘рваЦке. Извињавам се због рјечника јер јако , јако рјетко псујем али набијем на неку ствар шизофрену Србију са шизофреном позицијом и опозицијом. Срам вас и стид било да без стида и срама шурујете са усташама и да сте пресрећни када неко дође из усташије да вам продаје беле бубреге за бубреге.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *