За НАТО су и српске бебе биле војни циљ: Агресори бомбардовали болницу и породилиште!

1
нато

За НАТО су и српске бебе биле војни циљ: Агресори бомбардовали болницу и породилиште!

НАТО агресори су бомбардовали болницу “Др Драгиша Мишовић” у Београду. Директним поготком уништена је зграда неурологије, а оштећене су зграде Дечје и Гинеколошко-акушерске клинике и просторије правне службе болнице и рачуноводство.

Прочитајте још:  Лесковац: Просветни радници одржали протестни скуп у знак подршке колегиници из Трстеника која је претрпела ученичко насиље
У овом монструозном нападу погинула су три пацијента – Радослав Новаковић, Бранка Бошковић и Зора Бркић, као и болнички чувар.

Живот је изгубило и седам гардиста Војске Југославије – Александар Бајин, Горан Вережан, Предраг Игњатовић, Бранимир Крњајић, Славиша Миљковић, Војин Пејчиновић и Драган Танкосић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

И бебе биле на мети

За НАТО и колевке су биле мета. Страдало је породилиште. Болничка ознака нападачима није значила ништа. У нападу на болнички комплекс рањене су две породиље, три бебе и већи број медицинског особља. Само пуком срећом, ниједно новорођенче није изгубило тек започети живот.

Као и сваки пут до тада када би погодили цивилне циљеве, НАТО се правдао да је у питању “несрећни случај”. Према саопштењу агресорске алијансе, напад био усмерен на војну касарну у близини болнице, али је ракета, услед квара, скренула са линије вођења, пише 24седам.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “За НАТО су и српске бебе биле војни циљ: Агресори бомбардовали болницу и породилиште!

  1. Крволочници НАТО-а 1999. године су немилосрдно и нехумано бомбардовали Србију и порушили јој огроман број саобраћајница, мостова, зграда, болнице и РТБ и убили јој неколико хиљада грађана ни кривих ни дужних, међу сњима и много деце. За НАТО су и српске бебе биле војни циљ: Агресори бомбардовали болнице и породилишта. Наши високо котирани политичари то све су заборавили, наш први вођа дао је три милиона евра жени највећег злоћинцаКлинтону и узео за саветника, такође над нама злочинца, Тонија Блер, а нјегова супруга је наш главни адвокат и неко нам је крив, но наши политичари Ти исти аутори сада организују најмасовнији скупови да докажу своју невиност и да увуку гласаће у своју корист. Ти исти постали су „гробари“ пензионера, прво отеле пензије четири године, а затим сманјили просечне пензије са 60% просечне плате на 40%, а причају како су спасили пензипонере, њихове гласачке машине. Пензоси узмите се у памет, умест да гласате за „својих гробара“. Поред пензије и плате су међу најнижим у региону, просечне пензије су само веће од пензија у Републици Српској, а просечне плате су веће од оне у Македонији, Албанији и КиМ. Могу да вас лажу колико хоће, а истина је то.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *