Бајденова небинарна дрег краљица опет краде кофере по аеродромима

0

Полиција је поново ухапсила бившег званичника Бајденове администрације за нуклеарну енергију Сема Бринтона због крађе женске одеће на америчком аеродрому. Инцидент је трећи пут да је научник ухваћен како краде туђи пртљаг, пише РТ.

Према извештајима медија, 35-годишњи небинарни стручњак за нуклеарни отпад ухапшен је у својој кући у Мериленду и превезен у притворски центар округа Монтгомери. Полиција каже да је Бринтон оптужен за крађу на аеродрому “Реган” у Вашингтону.

Оптужбу против Бринтона подигла је још у фебруару танзанијска модна креаторка из Хјустона Асија Камсин, која тврди да је Бајденова дрег краљица украла њену одећу 2018. године и у више наврата је носила у јавности.

Једна од фотографија које су се појавиле чак је коришћена у прилогу магазина “Ванити фер” о “стилу” небинарног Бринтона.

Бринтон, који је хваљен као један од првих небинарних ЛГБТ званичника Џозефа Бајдена, раније је био задужен за надгледање и саветовање о нуклеарном отпаду у Министарству енергетике САД, али је отпуштен прошле године.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

То се догодило након што је откривено да је Бринтон био главни осумњичени за две крађе пртљага на аеродромима у Невади и Минесоти. Бивши званичник је првобитно негирао да је украо туђу имовину, али је касније признао кривицу након што се на безбедносним снимцима види како вади туђи кофер са траке за пртљаг.

Прошлог месеца, Бринтон се изјаснио кривим за крађу пртљага у Лас Вегасу и добио је условну казну од 180 дана и наређено да се “клони невоља”. Такође му је наложено да исплати 3.670 долара на име одстете жртви, пренели су медији.

Прочитајте још:  "Напредњачки профит и новосадски потоп"

Именовање Бринтона било је контроверзно од самог почетка, чак и пре оптужби за крађу пртљага. Нуклеарни инжењер је на универзитетима причао о “кинк” начину живота и “игрању штенаца”, што укључује сексуалне односе играња улога са мушкарцима који се претварају да су пси.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *