Небојша Малић из Вашингтона: Да ли је у Србији покренута обојена револуција?

0
малић

Малић и Павић (Фото: Јутјуб)

Два масовна убиства почетком маја су била окидач за покретање великих друштвених превирања у Србији, рекао је Небојша Малић у разговору са Александром Павићем.

Митинзи и контрамитинзи, лажне дојаве о подметнутим бомбама, лавина натоидних напада на СПЦ и Патријарха лично, политизација трагедије у циљу преусмеравања оправданог народног незадовољства на западну воденицу. У разговору са Александром Павићем Небојша Малић говори о искуствима ранијих обојених револуција, од ”нашег” 5. октобра па до данас, као и неопходности да се ти механизми препознају и у садашњој ситуацији у Србији.

Истакнуто је такође да је потребно да се ангажују сви квалитетни Срби свуда у свету у овом тренутку, јер се Америчка глобалистичка империја љуља и да би била трагедија да се, после три деценије народног отпора, Србија приклони том распадајућем и декадентном организму, под чијим су нажалост утицајем и власт и прозападна опозиција.

Извор: Правда

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *