Руски наставник: Упутства у случају Колумбајна

0

Руски наставник: Упутства у случају Колумбајна.

Прочитајте још:  Руска војска заузела зграду администрације у Скадовску
Веома коректно упутство о Колумбајну и терористичким нападима је измислио, формулисао и објаснио наставник безбедности ученицима једне од калињинградских школа. Ваљда зато што је овај наставник  бивши мајор Ваздушно-десантних снага.

1.Ако чујете пуцњаву (у школи, дворишту, тржном центру) једноставно бежите. Не снимајте да бисте касније објавили. Не задржавајте се. Бежите што даље. Позовите полицију и јавите родитељима да сте живи.

2.Ако пуцају у вашој близини понашајте се у складу са ситуацијом. Сакријте се иза клупе, у маси. Врата забарикадирајте било чим. У најгорем случају претварајте се да сте мртви. Уколико бежите не идите право него три корака напред, један у страну, четири десно и све тако. Заваравајте трагове.

3.Експлозија се догодила а ви сте живи. Идите одмах док не дође до нове или урушавања зграде.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

4.Не стидите се да паднете или легнете. И у прљавштину, и у скупоценим оделима и са модрицама. Све се то да надокнадити, живот не.

5.Ако вам друг каже да планира неки напад или видите нешто на његовим друштвеним мрежама, не схватајте то као шалу него одмах зовите полицију или ФСБ. Спасићете животе и себи и својим друговима.

6.Зовите одмах старије. Иако можда не разумеју вашу генерацију доћи ће да вас спасу. Зато је боље спречити него лечити.

Васељенска/https://pikabu.ru/

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *