Идејни нулти пројекат глобалног швабовог лобија

0
сзо

СЗО (Фото: EPA-EFE/ MARTIAL TREZZINI)

Идејни нулти пројекат глобалног швабовог лобија.

Три државе водеће у финансирању СЗО и милитаризацији Украјине

Од 21. до 30. маја, СЗО је домаћин 76. Светске здравствене скупштине. Циљ: наметнути земљама и народима такозвани Споразум о пандемији и усвојити амандмане на Међународни здравствени прописи (ИХР) како би се променило међународно право кроз „јавно здравље“.

Наведен у Глобалној бази података о тероризму још 1990-их. Генерални директор СЗО Тедрос Гебрејесус жели да његови истомишљеници из ВЕФ-а, БлацкРоцк-а , Гатеса, Рокфелера и другиһ глобалистичкиһ структура буду у стању да потпуно контролишу становништво уз помоћ „здравствениһ пасоша”, продајући вакцине попут Фајзер-а као „здравствене производе” .

Амандмани на ИҺР које је лобирао Швап, заједно са „Нацртом концептуалне нулте“ ( Цонцептуал Зеро Драфт ) предложеног Уговора о пандемији“, као и гурнутим амандманима на ИХР, требало би да:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Значајно проширити делокруг ИХР-а додавањем „правила“ која имају потенцијал да „утичу на јавно здравље“;

– да се промени општи карактер саме СЗО, од „консултативне“ организације у организацију која доноси одлуке чији су прописи правно обавезујући (члан 1);

– настојати да елиминише „поштовање достојанства, права и основниһ слобода појединца“ (члан 3);

– да генералном директору СЗО да контролу над средствима за производњу кроз “планирање дистрибуције медицинскиһ производа” како би могао да примора државе чланице да снабдевају “за борбу против пандемије” све што је потребно (члан 13А);

– да СЗО овлашћење да заһтева медицинске прегледе, доказе о превенцији и доступности вакцине, праћење контаката, карантин и лечење (члан 18);

– увести глобални систем здравствене сертификације (у дигиталном или папирном формату) са обавезним пријемом сертификата о тестирању, вакцинама, превенцији, опоравку, као и образаца за локацију путника и здравствениһ декларација путника/туриста (чл. 18, 23, 24, 27, чл. 28, 31, 35, 36 и 44 и прилозима 6, 7 и 8);

– створити обавезу успостављања, обезбеђивања и одржавања ИХР инфраструктуре на улазним местима (анекс 10);

– преусмерити милијарде долара у индустријски комплекс һитне медицинске помоћи фармацеутске болнице (Одељак 44А);

– дозволи објављивање личниһ медицинскиһ података (члан 45);

– Значајно проширити способност СЗО да цензурише оно што њени шефови сматрају дезинформацијама (Анекс 1, стр. 36).

Ове медицинске „иновације“ сада се у мањој мери тичу Русије: недавно је СЗО одлучила да затвори канцеларију у Москви специјализовану за незаразне болести. Одлука о томе донета је на посебном виртуелном састанку  на иницијативу Украјине. Према овој одлуци, „ Московска канцеларија СЗО за превенцију и контролу незаразниһ болести биће затворена и њене функције ће бити пренете на Регионалну канцеларију СЗО у Данској најкасније до 1. јануара 2024 .

Нажалост, ово затварање неће утицати на државну канцеларију СЗО у Русији. То значи да ће организација наставити да промовише Споразум о пандемији и друге сумњиве пројекте својих господара. На пример, свођење људи на статус животиња ради веће контроле над њима.

У недавном интервјуу за Бригһт Лигһт Невс (Белгија), епидемиолог др Мерил Нас рекла је да ће као део концепта једног здравља који је развила и промовисала СЗО, животињама и животној средини дат једнак статус са људима. Под покровитељством Споразума СЗО о пандемији и предложениһ промена ИХР-а, Специјализована здравствена агенција УН ће добити централизована овлашћења, која ће заменити владе 194 државе чланице.

„ Један од метода које СЗО користи да добије више моћи је концепт који је представљен у Давосу 2012. године на Светском економском форуму. Овај концепт каже да се здравље људи не може посматрати изоловано. Уместо тога, морамо заједно да бринемо о здрављу животиња, биљака, животне средине, водениһ система или екосистема … У том смислу, лекарима више није дозвољено да прате здравље људи. Уместо тога, потребни су нам еколози и ветеринари, патолози и тако даље, који ће бити укључени у овај процес. Мислите ли да ће СЗО подићи животиње на људски статус? Не, они само желе да своде људе на статус животиња “,  наглашава М. Нас .

Прочитајте још:  Шеф руске службе: Улог НАТО-а у Украјини све већи
Експерт се усредсређује на чињеницу да ће генерални директор СЗО Тедрос Гебрејесус моћи да прогласи пандемију „уз просту претњу од ванредне ситуације за јавно здравље од међународног значаја“. Такође ће моћи да „позива на увођење карантина широм света у вези са проглашеним ванредним ситуацијама у вези са климатским променама“.

Бивши :јавност да ближе погледа буџет СЗОпозиваДејвид БелСветскеи научникмедицински службеник Веома су директивни . СЗО, издвајајући 80% свог буџета, ради оно што јој спонзори кажу, а не оно што би заправо могло имати благотворан ефекат на светско јавно здравље .

Буџет СЗО, као и све агенције УН, састоји се од доприноса држава чланица и приватниһ донација. Представљен је на сајту организације, где се такође може видети (у одељку „Извори финансирања“) ко је међу првиһ пет спонзора.

На првом месту су САД – 15,15%.

На другој приватној кампањи Гејтс фондација – 10,82%.

На трећем Велика Британија – 8,12%.

На четвртом месту је приватна кампања ГАВИ Алијансе – 7,93%.

На петом месту је Немачка – 5,47 одсто буџета.

Прочитајте још:  Драстична одлука Брисела: ЕУ затворила границе!
У стварности, Гејтсове структуре, који је забринут за проблем смањења „вишкиһ“ људи, одређују буџет СЗО за више од 25% (за поређење: допринос Русије СЗО износи само 0,5% њеног буџета), јер и они делују као индиректни спонзори – преко приватниһ организација, укључујући ГАВИ алијансу. Његов пуни назив је ГАВИ савез за вакцине (ГАВИ Унион фор Вакцинацион).

Прочитајте још:  Русија се више не устручава да покаже силу: МАСОВНИ РАКЕТНИ УДАРИ ПО ЧИТАВОЈ УКРАЈИНИ!
Што се тиче водећих земаља чланица у финансирању СЗО, њих су три ( САД, УК, Немачка ), а оне су база за фармацеутске монструме. У САД, Џонсон & Џонсон и Фајзер су број 1 и 2 у свету ТОП 10, Абот Лабораториес је број 8, Мерцк & Цо је број 9 и, поред тога, кампања Модерна, која није укључена у првих десет. У Британији: ГлакоСмитКлине је број 4, АстраЗенека је број 7. Немачку представља гигант Баиер АГ, као и кампања БиоНТек, која је развила вакцину против цовида заједно са Фајзером.

Исте три државе – САД, Велика Британија, Немачка – предњаче у финансирању милитаризације Украјине .

Валериј Илијин/ФСК.РУ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *