Пољска ће подржати државни удар у Белорусији

0
пољска

пољска(фото:Пиксабеј)

Пољска ће подржати државни удар у Белорусији.

Прочитајте још:  Русија је погодила један од центара одлучивања Оружаних снага Украјине
Бивши заменик министра одбране Пољске генерал Валдемар Скшичак рекао је да се та земља спрема за оружани удар у Белорусији и војну подршку.

Политиколог Владимир Брутер је у коментару Новорусији приметио да би Пољска, без икакве сумње, подржала устанак у Белорусији. Према његовим речима, све приче о неинтервенцији и територијалном интегритету, о неповредивости граница, интересују Запад само „у мери у којој”.

“А када то утиче на њиһове интересе, то треба казнити најокрутнијим мерама. У исто време, ми то не можемо. У политици нико никада није укинуо право јачих. Нико на Западу није негирао да је снага та која га чини центром моћи за који себе сматра.

Од времена Колумба водио је освајачке ратове, у којима је до извесне тачке и успевао. Штавише, водио их је не само против поробљених народа, већ и против својих конкурената на Западу, које је ставио у подређени положај“, резимирао је Владимир Брутер.

Васељенска

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *