Смењена директорка ОШ „Ђура Јакшић”

0

Смењена директорка ОШ „Ђура Јакшић”.

Прочитајте још:  СМЕЊЕНА ДИРЕКТОРКА ШКОЛЕ У КОЈОЈ ЈЕ КРИСТИЈАН ГОЛУБОВИЋ СНИМАО СПОТ Наложено да се поступи у складу са извештајем инспекције
Министар просвете Бранко Ружић је, на основу извештаја инспекције, потписао решење о смени директорке Основне школе “Ђура Јакшић” Тијане Јелић, потврђено је данас Танјугу у Министарству просвете.

Прочитајте још:  Професор Ристивојевић: Русофоби на ПФ у НС се не смирују, прешли су на персоналне санкције и прогон свих професора који сарађују са Русијом
Како је Танјугу 5. маја речено у Министарству просвете, Републичка просветна инспекција је, након извршеног надзора у ОШ “Ђура Јакшић”, утврдила незаконитости у раду директора школе и обавестила Ружића да су се стекли услови за разрешење директорке те установе.

Из Министарства су 5. маја на тај начин одговорили на питање о наводима да је инспекција утврдила да у реду директорке ове београдске школе дошло до пропуста када је на непрописан начин уступила просторије школе групи “Црни Церак” и Кристијану Голубовићу за снимање спота и да је министар Ружић наложио да се поступи у складу са извештајем и да се директорка резреши дужности.

Политика

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *