Одређен притвор осумњиченом за покушај убиства на Врачару

0
ухапшен полиција

ухапшен полиција

Одређен притвор осумњиченом за покушај убиства на Врачару.

Прочитајте још:  Диктатор пао, ватромет у Подгорици, пуст изборни штаб ДПС
Виши суд у Београду одредио је до 30 дана притвора Н. Ђ. (20) осумњиченом да је 22. маја у Улици Максима Горког на Врачару, хицима из пиштоља нанео тешке телесне повреде А. П. и Д. Л.

Притвор осумњиченом је одређен због постојања особитих околности које указују да ће ометати поступак утицањем на сведоке, због особитих околности које указују да ће у кратком временском периоду поновити кривично дело и јер је за кривично дело које му се ставља на терет прописана казна затвора преко 10 година, а начин извршења и тежина последица кривичног дела довели су до узнемирења јавности које може угрозити несметано и правично вођење кривичног поступка.

Прочитајте још:  Албански сепаратисти послали полицијске сараднике на српски север Косова
Осумњичени се раније данас на саслушању бранио ћутањем, односно искористио је своје право да не износи одбрану, саопштено је из Вишег јавног тужилаштва у Београду.

На терет му се стављају кривична дела тешко убиство у покушају и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Н. Ђ. је, како се сумња, 22. маја из непосредне близине испалио најмање четири пројектила у А. П. и задао му тешке телесне повреде.

Један од пројектила испаљених у правцу А. П. погодио је Д. Л, који је такође задобио тешке телесне повреде.

Након тога, осумњичени се трчећим кораком удаљио са лица места у правцу Чубурске улице, али га је полиција убрзо пронашла и ухапсила.

РТС

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *