Више и не крију за кога раде: Премештеним тужитељкама додељена награда Европског покрета у Србији

0
лауром

Лаура као Кристина у раљама Ђенке. "Попни се на жардињеру!" Колеге су у неверици чекале Ђенкину реченицу: "Купачице моја, направићемо чудо! Маши ногицама!" (Фото: Васељенска)

Премештеним заменицама вишег тужиоца у Београду Јасмини Пауновић и Бојани Савовић, које су покушале да утичу на смену Вишег јавног тужиоца Ненада Стефановића измишљеним аферама преко политичких сателита из америчке амбасаде, уручена је награда “Допринос године Европи”, коју Европски покрет у Србији додељује поводом обележавања Дана Европе, под слоганом “Заједно смо

Ако треба да покажемо и докажемо – не дам законитост, не дам Устав, не дам на себе, на свој интегритет и своју професионалност, поручила је Пауновић.

 

Савовић је рекла да је награда подстрек за борбу коју је са колегининицом водила и води, као и за ону која тек предстоји.

 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

Од својих првих тужилачких дана верујем у европске вредности које се односе на јаке и транспарентне институције, које су дужне да раде свој посао. Верујем у одговорност за чињење и нечињење, верујем у владавину права и правну државу, у те европске цивилизацијске вредности, и даћу све од себе да и убудуће те вредности браним као до сада, нагласила је она.

Бонус видео:

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *