ЈЕЗИВ ТРЕНД НА ТИK-ТОKУ! Од масакра направили УЖАСНУ игрицу: Деца бирају између дечака убице и 10 његових жртава из “Рибникара” (ВИДЕО)

0

На друштвеним мрежама се после масакра у Основној школи “Владислав Рибникар” појавио низ застрашујућих снимака у којима се дечак убица велича, али последњих дана тај тренд је све морбиднији. Сада је на Тик-Току актуелан филтер помоћу којем деца из региона, али и из иностранства, бирају између дечака убице и његових жртава.

Ти кратки снимци на Тик-Току изгледају овако: с једне стране је 10 жртава из “Рибникара”, а с друге дечак убица. Онда аутори снимка, померајући главу лево или десно, бирају ко је за њих представља “краља”.

Застрашујуће је што је филтер преплавио Тик-Ток. Kористе га махом људи из региона, али међу њима и странаца који, знали или не о чему се ради, смејући се бирају и величају дечака убицу.

@its.isal.y

♬ Originalton – ❤️‍🩹

“Теби је потребна помоћ”

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У коментарима на те снимке нормални људи апелују да се престане с овом морбидном праксом. “Теби је потребна помоћ!”, “То су нечије сестре, нечија браћа, нечији најбољи пријатељ…”, “Kо ће позвати полицију!?”, гласе неки од вапаја и критика у коментарима, али одговора аутора снимака по правилу нема.

Kако се може видети на једном од снимака који је објавила очигледно малолетна особа, девојчица, она изнад главе има фотографије жртава и дечака убице. Девојчица затвара очи, осмехује се и окреће главу на страну на којој је слика дечака убице, док се на другој страни фотографије жртава смењују.

Да ли странци уопште знају о чему се ради засад није сигурно, али је приметно да се у таговима испод објава неретко налази име дечака убице и “емоџи” бицепса који означава снагу.

Подсетимо, незапамћена трагедија у Србији догодила се 3. маја у Београду, на Врачару, када је ученик седмог разреда ушетао у школу “Владислав Рибникар” са очевим пиштољем и убио деветоро вршњака и чувара школе.

Република

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *