Нису више “америчко цвеће“: САД окрвила тзв. Косово због тензија које су довеле до напада на НАТО трупе!

0

EPA-EFE/Stringer

Нису више “америчко цвеће“: САД окрвила тзв. Косово због тензија које су довеле до напада на НАТО трупе!

Америка је санкционисала тзв. Косово због „непотребне кризе“. Криве лажну државу за ескалирање тензија које су довеле до напада на НАТО трупе.

По први пут у историји догодило се то да Америка окриви власт у Приштини за немире који су се догодили, а да се притом то прикаже на телевизији Си-Ен-Ен.

Подсетимо, председник Србије Александар Вучић рекао је за Си-Ен-Ен данас да Срби КиМ само желе да се на миран начин изборе за своја права:

„Људи на северу су одлучни да се на миран начин боре за своја права. Они само хоће да преживе, да сачувају своја имена и презимена, своју веру. Да живе ту где су живели одувек. Моја молба је да све раде мирно, да сачувају мир и стабилност за све. Морамо да причамо са Албанцима, како бисмо постигли договоре у будућности. Али још једном позивам међународне организације да предузму акцију против оних који су тврдоглави, предузимају опасне акције на терену, и угрожавају мир и стабилност“, закључио је председник Вучић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *