Да ли ће борци за женска права да се самоосуде док вређају трудну Милицу Ђурђевић?

0

Милица Ђурђевић

Да ли ће можда нека удружења која се толико боре за права жена да иступе и осуде оне болесне нападе на трудну Милицу Ђурђевић? Наравно да неће јер увреде и потичу од њих!

Не тако давно српски патријарх Порфирије назвао је једну жену јадницом. Чак није ни именовао која је то жена, али читава булумента боркиња за људска права осула је паљбу на патријарха. Све оне које се финансирају том борбом за женска права пронашле су се у речима патријарха.

Било је и оних, попут Биљане Стојковић и Татјане Војтеховски које су предлагале да се патријарх нападне и физички како би му показале шта мисле о њему. Твитер је неколико дана горео од силних и женских и мушких феминиста, јер ко је тај патријарх побогу да сме жену да назове јадницом.

Ових дана се на мрежи појавила фотомонтажа вести са Нове.рс, која је између осталог и портал који је предњачио извештавајући о вриштећим феминисткињама док нападају српског патријарха, са насловом “Породила се Милица Ђурђевић и дала деци имена Косово и Метохија”.

Након саме објаве, монтажа се веома брзо проширила мрежом, међутим нису је ширили они који су бранили патријарха и зато осуђени као антифеминисти (шта год то значило), већ управо они који су само пре неколико дана вриштали због увреде свих жена.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Сада они не називају Милицу јадницом, већ уз сам чланак деле тако мизерне коментаре, које нећемо ни преносити јер би нама било испод части да такве епитете уделимо било којој трудној припадници те тзв друге Србије, односно случајној Српкињи.

Прочитајте још:  „Непознати људи већ три дана копају тротоаре, а разлог се не зна“: Мештани насеља Подлив у Зајечару зауставили радове

Поента самог овог чланка јесте да се укаже на количину лицемерја тих боркиња и бораца за права жена, који осим не да не ћуте већ управо они једну трудну жену и њену нерођену децу вређају апсолутно без икаквог разлога. Али то је та друга невладинићка Србије саткана на лажи, лицемерју и увредама.

Милици желимо све најбоље, а знајући колико дуго је у овом свету верујемо да је такве ствари нису ни дотакле, посебно од кога долазе!

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *