ПРЕДСЈЕДНИЧКЕ ПРИЧЕ БИВШЕГ ПРЕДСЈЕДНИКА: Земљо, затвори се, говори МИЛО!

0
мило

Мило Ђукановић (AP Photo/Risto Bozovic)

ПРЕДСЈЕДНИЧКЕ ПРИЧЕ БИВШЕГ ПРЕДСЈЕДНИКА: Земљо, затвори се, говори МИЛО!

Одвратнијих изјава од Милових ставова о Србији одавно нијесам чуо. Те да Србија уведе санкције Русији, те призна албанско Косово, итд… Одвратно да одвратније не може бити! Јесте да кад прилегнеш на политику ЕУ и НАТО и немаш друге приче осим те, али ни то не умањује осјећај одвратности! Као кад видиш пребијену мачку да се једва вуче, па умјесто да јој додаш кап млијека, додаш још коју по леђима и докрајчиш! Недостојно и одвратно!

Прочитајте још:  Коме сметају српске заставе на Егзиту
И под којим то заставама и у којем својству Мило ових дана обилази конференције и даје изјаве? Ко плаћа његова путовања и кога то представља на тим НАТО форумима? Није више предсједник, нити предсједник странке, обичан је грађанин попут било којег другог грађанина у Црној Гори и осим у своје име може да прича што прича! Његове изјаве данас имају тежину таман колико и нечији ставови да је Земља равна плоча или да Црна Гора нема море или да ће га тек имати када са неба сиђу ванземаљци! Углавном небулозе једног грађанина наводно непокорног, али покорног до задње капи крви актуелној међународној заједници и њеним вођама! Чини ми се као да Мило поменутим изјавам купује нешто што никада није имао (слободу) и тврди пазар за сопствену кожу!

Мило, по свему судећи, има да нас зајебава и након што је погубио све политичке функције! Има да нас мрцвари и буди из слатког политичког сна да више нема ни њега ни ДПС-а и да је њихова политичка мантра коначно тамо гдје је требало да буде још прије неку деценију – у прашини прошлости! Има да нас разлаже на ситне дјелове и свако јутро подсјећа нову власт, како досадашњу, тако и ону након 11. јуна, да шта год радили нијесу ништа урадили док персонама попут Мила не зачепе уста и натјерахју их да одговарају за сва она зла која су у протеклих 30 година нанијели овом народу! Међутим, мајчиног сина који ће закуцати на Милова врата и упитати бившег диктатора шта је радио 30 година и за чији грош је пљачкао све нас, за сада у Црној Гори нема! Државни тужиоци, односно ДПС поклисари са рјешеним стамбеним и пензионим фондовима, као да су 30 година спавали, из Миловог доба немају ниједан документ и баве се само криминалцима од 2020. године, па наовамо! А када не могу да их нађу, сами измишљају нове, шаљу у затвор и праве се као да нешто раде!

Прочитајте још:  Нападима на патријарха и СПЦ странци, преко својих агената, покушавају да покоре српски народ
Испред носа им шета човек и функционери једне странке који су у Црној Гори продали све што су могли, приватизовали и од тога узели свој дио од свега што се могло наплатити, ојадили нас за наредних пола вијека, обогатили се на наш рачун и све нас завили у црно и од нас направили просјаке и никоме ништа. За њих нема доказа да су радили нешто што не ваља, али има доказа за Рада, Божовића и сличне! Земљо, затвори се!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

И док шаку Срба што је остала на Косову и Метохији здруженим снагама батина „Росу“ и КФОР, Мило се грли са Вјосом и гура њено друштво и државу у УН и свуда гдје им није мјесто! Немаш више ни ријечи да то критикујеш, осим да ти се гади на шта су спали неки људи – па били то и некадашњи предсједници MONTENEGRA!

Иван Милошевић/Српска24.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *