Британски политичар: Kосово није држава и никада није ни било (ВИДЕО)

1

Возила КПС у кругу зграде општине Звечан сакривена од погледа јавности (фото: Весна Веизовић / ВасељенскаТВ)

Британски политичар, бивши члан британског парламента и шеф Британске радничке партије Џорџ Галовеј поручио је да Kосово није држава и да то никада није било, истичући да га не признају чак ни све чланице Европске уније и НАТО-а.

Галовеј је навео у телевизијској емисији “MOATS” (The Mother of All Talk Shows with George Galloway) да никада није добио одговор на једноставно питање – ако Kосово може да се прогласи за посебну државу, зашто то не могу Kрим, Донбас, Луганск, Доњецк, Херсон, Одеса или било ко, било где.

“Kосово није држава. Никада није било. Не признају чак ни чланице ЕУ. Никада не одговарају на питање, ако Kосово може бити држава, зашто не би Kрим или Херсон или Kаталонија? Зато што нема одговора”, написао је Галовеј на Твитеру.

Погледајте како косовска “полиција” износи документа из општине Звечан

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Извор: Косово онлајн

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Британски политичар: Kосово није држава и никада није ни било (ВИДЕО)

  1. Bolje bi bilo predsedniku Vucicu da je, dok je bio na usavrsavanju engleskog jezika u Londonu i pri tome, (kako je sam pricao – vredno radio u gvozdjari) kod ovog Dzordza Galoveja naucio nesto o politici i patriotizmu ! Da je pregovorima sa EU-ropskim dvojcem na primeni Solc – Makronovog plana uz posredstvo Miroslava Lajcaka ukazao na snazne argumente ovog britanskog politicara – da Kosovo i Metohija ni po cemu ne moze postati samostalna drzava i da je objasnio da Srbija jedino moze u Narodnoj Skupstini proglasiti okupaciju ove juzne pokrajine!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *