Прозападна опозиција најавила нови протест

2

(фото:Н1)

Прозападна опозиција најавила нови протест.

Организатори масовног протеста против политике српских власти и председника Александра Вучића под слоганом “Србија против насиља”, који је одржан у суботу, заказали су следећу акцију за 11. јун, о чему су демонстранти пријављени.

Прочитајте још:  Kако ће бити кажњавани ђаци који не буду носили маске
У суботу је у Београду одржан пети масовни ход и митинг противника политике актуелних српских власти. Демонстранти су се окупили око 18.00 (19.00 московско време) код зграде скупштине (парламента) земље и марширали централним улицама града, оцртавајући „обруч” око председничке администрације у неколико блокова. Званичних података о броју учесника нема, опозициони медији преносе више од 10.000 људи. Њима су се обратили поједини глумци, ТВ водитељи и политичари – противници владајуће Српске напредне странке (СНС).

О инциденту су известили и организатори, према њиховим речима, активисти крајње деснице су испред скупштине напали човека који је говорио енглески, добио је неколико шамара, након чега је отишао.

„Ово су уграђени елементи, имали смо информације да ће доћи до испровоцираних туча. Из полиције нам је раније речено да ће њихови запослени бити само у цивилу, молим полицију да следећи пут боље процени ризике, може се очекивати нешто слично”, – рекла је посланица опозиционог покрета “Морамо заједно” Данијела Несторовић ТВ каналу Н1 (локални огранак ЦНН-а) .

Еадејли.ру

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Прозападна опозиција најавила нови протест

  1. Банда западна се ували , коме су они опозиција , србији и србима. Растерати то са протеста.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *