Спахиу: Уклонити заставе Албаније на југу, да би остала застава Космета на северу

1

Спахиу: Уклонити заставе Албаније на југу, да би остала застава Космета на северу.

Аналитичар Неџемдин Спахиу изјавио је за „Дукађини” да заставе Косова треба да остану на зградама општина на северу, чак и ако Српска листа победи на изборима који би били расписани на захтев ЕУ, али да би, у складу са тим, са зграда општина на југу требало склонити заставе које ту, каже, не припадају, попут албанске и америчке.

Прочитајте још:  Руски аналитичар: Пети рођендан "Војске Косова" погоршаће тешку ситуацију Александра Вучића
Спахиу је поновио став да је 26. мај, дан када је косовска застава постављена у општинама на северу земље – историјски дан, „важнији од проглашења независности“.

„Тако ће бити обележене будуће генерације, када боље проуче догађај, прилике, историју, онда ће овај датум оценити као веома важан. Али, пре него што се то деси, мора да се деси још један процес, како на северу не би била скинута косовска застава, градоначелници на југу Косова, у Приштини, Пећи, Призрену, Гњилану… морају да поштују закон и да уклоне све заставе које ту не припадају, укључујући америчку и албанску“, рекао је Спахиу у емисији „Персонале”.

Политика

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Спахиу: Уклонити заставе Албаније на југу, да би остала застава Космета на северу

  1. Uklonite zastave Albanije, Eu, Hrvatske, usa i ako na izborima pobede njihovi izaslanici i postavite Srpske…treba ukloniti zakonski zastave koje tu ne pripadaju..ovo ide u ludost, ko podrzava kozojebce majko mila

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *