Србија ће ускоро од Русије добити други ватрогасни хеликоптер Ка-32 – Вучић

0

Србија ће ускоро од Русије добити други ватрогасни хеликоптер Ка-32 – Вучић.

Србија ће ускоро добити други противпожарни хеликоптер Ка-32 руске производње, који ће пружити предност земљи у условима брзих климатских промена и помоћи у спасавању живота. Ово је данас, 4. јуна, изјавио председник Републике Александар Вучић, говорећи на свечаности поводом Дана Министарства унутрашњих послова и полиције који се обележава у земљи.

Прочитајте још:  Срби на барикадама на северу Косова и Метохије обележавају крсну славу
Говорећи о техничкој опремљености полицијских јединица, он је посебну пажњу посветио набавци нових хеликоптера за потребе полиције и спасилачких служби, преноси ТАСС.

„Наша полиција ће бити најбоље опремљена хеликоптерима у овом делу Европе, већ је веома добро опремљена. Ускоро ћемо добити други руски хеликоптер Камов, он ће пружити огромну предност у ери климатских промена, када су пожари све чешћи, сигурно ће нам помоћи да спасемо много живота, много имовине, много шума, много од свега,” рекао је Вучић.

Васељенска

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *