ИВАНОВИЋУ, УОПШТЕ НИЈЕ СМЕШНО! Ћерка погинулог радника из Вршца револтирана „шалом“ водитеља, најављује тужбу

1

(фото:Курир)

Сања Радомир, ћерка преминулог Предрага Максимовића, којег је крајем прошлог месеца колега прегазио виљушкаром у Вршцу, револитана је шалом Ивана Ивановића.

„Радник убио колегу виљушкаром. Е, док се Шваба, Енглез и Американац убијају рукама, ми лепо виљушкаром – боц! Па ти види. Господа људи“, гласио је од речи до речи коментар водитеља, након чега је публика праснула у смех и аплаудирала, пише „Блиц“.

„Сељачина Иван Ивановић се спрда са несрећним случајем. Уопште није смешно, пикинезеру, али добио си аплауз. Браво“, написала је Сања и потписала се као „ћерка настрадалог“

„Неком смех, неком аплауз, а неком сузе“.

Након ове изјаве су њени пријатељи оштро осудили Ивановићеву изјаву, пише „Блиц“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Kако наводи овај медиј, многи породични пријатељи саветовали су Сању да тужи водитеља због свега што је рекао у емисији.

„И хоћу. Претерано је и неукусно врло“, поручила је ћерка настрадалог радника, очигледно спремна да правду потражи на суду.

Према писању „Блица“, Ивановић није имао коментар.

„Веома нас је повредило, мој отац није био позната личност, а и да јесте, то није начин да се са тим шали“, рекла је за „Блиц“ ћерка преминулог радника.

Подсетимо, Предраг Максимовић је погинуо у 51. години када га је у кругу фабрике у Вршцу виљушкаром прегазио колега М. З. док су чистили простор око фабрике. Предраг се сам понудио да помогне колеги и придржи му картоне да се не би разлетели, јер је дувао јак ветар. Тада га је изненада закачио крампон од точка виљушкара, оборио га и прегазио. Максимовић је након несреће био жив, али је преминуо на путу за Ургентни центар у Београду.

Прочитајте још:  Икодиновић и Ивановић ИСМЕВАЛИ смрт патријарха: Водитељ одмах покушао да се “опере”

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ИВАНОВИЋУ, УОПШТЕ НИЈЕ СМЕШНО! Ћерка погинулог радника из Вршца револтирана „шалом“ водитеља, најављује тужбу

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *