Убијене две особе, више рањено на матурској свечаности у Америци

0
убијене

(Фото EPA-EFE/SHAWN THEW)

Две особе су убијене, а више их је рањено у пуцњави која се догодила у америчкој савезној држави Вирџинији током матурске свечаности, саопштила је полиција.

Човек наоружан са четири пиштоља убио је две особе и ранио петоро, када је у уторак пуцао у масу на матурској свечаности у Ричмонду у Вирџинији, саопштила је полиција, преноси Ројтерс.

 

Полиција је саопштила да је ухапсила осумњиченог, 19-годишњег младића који је познавао једну од жртава и како се верује, са њом био у свађи.

Он је пуцао на ту особу док је она стајала у гомили која је управо изашла из кампуса Универзитета Вирџинија Комонвелт, где су се одржавале локалне матурске свечаности, наводи се у саопштењу полиције.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Осумњичени је пешице побегао са лица места и ухапшен је, а код њега су пронађена четири пиштоља, од којих су три можда коришћена.

 

Убијени су мушкарци од 18 и 36 година, а међу рањенима, 31-годишњи мушкарац задобио је повреде опасне по живот, док су повређена још четири мушкарца старости од 14, 32, 55 и 58 година, саопштено је из полиције.

Једну деветогодишњу девојчицу је ударио аутомобил у паници који је настала током пуцњаве, а више људи је повређено приликом пада, наводи се у саопштењу, преноси Танјуг.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *