Да ли је опозиција оволико очајна и безидејна

0
српска опозиција

српска опозиција

Да ли је опозиција оволико очајна и безидејна.

Председница Владе Србије Ана Брнабић позвала је опозицију у Србији да се, како каже, уозбиље и престану да се баве ширењем неистинитих информација преко друштвених мрежа.

Прочитајте још:  Срби су одувек имали писменост
Ана Брнабић се огласила поводом дезинформација које је објавио присталица прозападне опозиције и адвокат Чедомир Стојковић у којима се наводи да председник Србије Александар Вучић планира да Народној Републици Кини преда у власништво руднике и тако да уместо враћања дуга, обезбеди кинески утицај у Европи и финансирање своје партије када буде у опозицији.

Поред тога, Брнабићева је подсетила да је председник Србије посетио ОШ “Владислав Рибникар” и уписао се у књигу жалости о чему сведоче и фотографије објављене у појединим медијима за које су из дела опозиције тврдили да су фотомонтажа.

– Не знам, заиста, шта бих друго рекла…. Не знам да ли је (данас) глупље ово или то да Александар Вучић није био у Рибникару него смо фотошопирали слику…. А сваки дан – нова лаж… Зар је могуће да је опозиција оволико очајна и безидејна? Доста, људи, уозбиљите се – написала је премијерка Ана Брнабић на свом Твитер налогу.

Политика

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *