Још увијек на слободи, провоцира све: Никада није било оволико лажова и лупежа на политичкој сцени!

0
мило

Мило Ђукановић (AP Photo/Risto Bozovic)

Још увијек на слободи, провоцира све: Никада није било оволико лажова и лупежа на политичкој сцени!

На конвенцији коалиције “Заједно! За будућност која ти припада”, одржаној синоћ у Никшићу, зборио је умировљени, али доживотни шеф организоване криминалне банде, Мило Ђукановић.

Наравно, он је полемисао са свима и свачим, приморавајући окупљене обожаватеље на пажљиво слушање сто пута поновљених теза, допуштајући само да га прекину аплаузом.

„Нажалост током ове три године ми смо видјели и присуствовали паради некомпетентности и незнања, беспризорне издаје и бескичменог служења туђим интересима, демократског кича, естрадног православља…. Дакле, свега оног што је далеко од реалности која је потребна сваком демократском друштву, па и црногорском савременом друштву”, истакао је Ђукановић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Шаровић поручио Додику: Не упири прст у СДС, Ескобар је друговао са тобом и твојим људима!
Посебну пажњу посветио је констатацији дојучерашње опозиције која је, након историјске побједе од 30. августа, затекла „спржену земљу“. И синоћ је толико израбио ту тезу, због чега смо више него увјерени, да је „незнани јунак“ те сентенце, просто зажалио што је икада изговорио.

Наравно, нећемо баш узнемиравати наше цијењене читаоце Ђукановићевим интегралним освртом, али како не поменути, примјера ради, сљедећу реченицу.

„Они Црну Гору виде као спржену земљу само због једног њеног и нашег гријеха, а то је гријех независности. Она је за њих спржена зато што је независна, слободна и своја, зато што није привезак Велике Србије”, поручио је он.

Наравно, никада из партијашења повучени Мило Ђукановић, осврнуо се и на завршницу кампање.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *