ЗБОГ ПОТЕЗА ТУЖИТЕЉКЕ ЈАСМИНЕ ПАУНОВИЋ ДИЛЕР ДОБИО МИНИМАЛНУ КАЗНУ: Одрекла се права на жалбу

0
корупције

Јасмина Пауновић (Фото: Васељенска)

Тужитељка Јасмина Пауновић изазвала је буру међу колегама када се 5. јуна, после изрицања пресуде нарко-дилеру коме се судило због диловања скоро килограм и по хероина, одрекла права на жалбу, чиме је он осуђен на минималну казну затвора.

Дилер је такође и ослобођен плаћања трошкова.

Милан Ц. (36) осуђен је 5. јуна на три године и месец дана затвора, а минимална запрећена казна за кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога је три године.

Поред тога, тужитељка која се зимус по свим опозиционим медијима хвалила својом стручношћу, одлучила је да се не жали на ову пресуду, којом је, поред минималне затворске казне, нарко-дилер ослобођен и плаћања судских трошкова који ће пасти на терет буџета, тачније грађана ове државе.

Жалбе су се одрекли и окривљени као и његови адвокати.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Милан Ц. је ухапшен 21. јула прошле године од стране СБПОК-а са 1.483,3 грама хероина које је имао намеру да препродаје на улицама Београда.

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *