Тајни састанак у Републичкој изборној комисији са умрлим човеком

0

Тајни састанак у Републичкој изборној комисији са умрлим човеком.

Како јављају медији, портал „Нова С”, у власништву Драгана Шолака, пласирао је лажну вест о тајном састанку који је наводно одржан у Републичкој изборној комисији, а поводом ванредних парламентарних избора.

Наиме портал „Нова С” пише да је тајном састанку у РИК–у присуствовао човек који је умро  још 2021. године, што је  само још једна, нова, бизарна лаж Шолакових медија,

Прочитајте још:  Србин ког је заробио Курти напокон на слободи: Далибор Спасић пушен уз јемство, браниће се са слободе
Читаву сумњу на веродостојност вести баца то што је тај портал међу онима који су били на састанку навео и особу која је преминула 2021. године.

„Председник Републичке изборне комисије Владимир Димитријевић одржао је јуче састанак са секретаром Срђаном Смиљанићем и замеником секретара Бранком Маринковићем, на којем се договарало о што бржој припреми терена за изборе у септембру”, сазнање је „Нове С”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Потврђена и последња изборна листа: „Левијатан - Живим за Србију“
На састанку који је одржан јуче, како пише овај Шолаков портал био је и Бранко Маринковић заменик секретара, који је премино 2021. године.

Дакле, поред тога што су изнели неистиниту информацију да је састанак одржан, написали су и да је мртав човек био на састанку.

Политика

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *