Весна Веизовић: Они су необразовани и глупи, мрзе Србију и желе да је замене, само не знају шта ће са 6,5 милиона Срба

7

Они су необразовани и глупи, мрзе Србију и желе да је замене, само не знају шта ће са 6,5 милиона Срба

Протести прозападне опозиције претворили су се у општу спрдњу. Осим што су се лидери покрета и партија посвађали око предлога да ли да се изађе на изборе или да се радикализују протести, шта год то значило, читаву ову ситуацију зачинили су мали покрети и активисти. Оно мало пажње које су добили од западних медија, који једва чекају антисрпски наратив па га величају до бесвести, довело је до тога да им се разум потпуно помути и да већ кују планове за бољу будућност коју ће баш они донети.

Међутим једино што су до сада заиста урадили јесте подсмех јавности и неверица у спознају ко су заправо ти људи .

На задњем протесту победник у глупости био је Чедомир Стојковић. Чувен по томе што је његова канцеларија из села Мрчић, адреса ББ, увела санкције Русији. Додуше, осталих 90 становника села нико није ни питао да ли се слажу, али Стојковића они и не занимају јер он ионако мрзи и то село, али и Србију.

Толико је мрзи да је на протест донео заставу  Кнежевине Србије са Сретењског устава и то као предлог да заменимо садашњу. Да не знамо да је њихов ниво знања веома ограничен могли смо помислити да је Стојковић сам смислио да том симболиком наглашава повратак Србије у тадашње границе. Односно у Србију без Косова и Метохије, Војводине и Рашке.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Нико од њих и не крије да прижељкује баш такву Србију, и често наглашавају како нам је Косово само баласт без кога никада нећемо отићи у ту дивну Европу где дечаци сваки дан могу да носе ружичасте хаљинице, председник стоји на челу параде поноса, где више неће бити попова лопова него ће вештачка интелигенција пуштати неки техно по црквама а уместо нафоре сви посетиоци ће добијати ексере.

Прочитајте још:  Кључна подршка Русије Србији у тешким данима – на ивици рата и мира на Балкану

Велики део активиста је заставу одушевљено дочекао, мало је фалило да Чеду из села Мрчића подигну и понесу, бар је Чеда то пожелео. Додуше, већина није ни знала симболику коју застава носи, битно је само да се промени али када су сазнали дошло је до еуфорије. Баш оно што желе!

Када се одушевљење мало смирило, одмах после запишавања зграде Владе и једногласне одлуке да је геноцида у Сребреници било, што је после говорника потврдио већински део активиста, па и лидери партија Морамо Ћута и Биљана Стојковић, а доста раније ту иницијативу потписала Мариника Тепић, прозападна опозиција је свој активизам протеста наставила на Твитеру.

Овде је изнет још један предлог, који је малтене једногласно усвојен, то је нешто што ће несумњиво значити за бољи и перспективнији живот на овим просторима, а то је промена химне.

Будући да је сам протест еволуирао и не да није народни, него није више ни прозападне опозиције, већ је међународни. Односно на протесте редовно долазе на хиљаде људи из Хрватске, Босне и Херцеговине, Црне Горе, па чак и из Албаније. Сви они желе промену власти у Србији јер је ово неподношљиво. Баш тако стоји на једном транспаренту:

“Хрватско цвијеће Вучића неће”.

У вези читавом том ситуацијом, активисти унапред гледају и сматрају да је осим заставе наша химна апсолутно неприхватљива.

Новинар Нове.рс, Перо Јововић мисли да је наша химна која почиње са “Боже правде” итекако увредљива и неприлична и овом времену у ком живимо али и космополитском друштву каквом тежимо. Посебно зато што само помињање Бога, ајде осим што вређа њега као атеисту, такође може увредити и муслимане, који су како каже Срби али су исламске вероисповести.

Прочитајте још:  Маја Санду на страни непријатеља Русије

Јер Перо, новинар, не зна да су Бог и Алах синоними и да Алах није име Бога, већ просто термин који се употребљава за врховно божанство код муслимана.

Нема везе што Пера који је новинар нема ни основно знање, он има циљ а циљ је да се Србија промени, или још боље када се одвоје све српске покрајине и остане Београдски пашалук, е онда по жељи може да се промени и име државе у којој живи. Уосталом колико још народа и нација живи у овој држави а она се и даље зове Србија, и свугде неки префикс српски, како ли се тек они осећају…

Управо то су схватили и Перо, Чедо, Игор, Ћута, Мариника то осећа од рођења, Милан Марић, Мирјана Карановић, Биљана Стојковић и није уопште чудно што њихове присталице јавно саосећају и кажу:

“Мрзим Србију до сржи, мрзим овај народ, мрзим ово друштво и залажем се да треба уништити и у семену сатрти све што у себи има назив “српски”.

И баш зато што је мрзе они желе да је промене, да би је волели али да се не зове Србија, да нема српске заставе, химне, грба, Српске Православне Црве и ужасних мрачњака у мантијама који затуцају овај народ, да се избрише та грозна српска историја која служи само да би хранила српски национализам, нешто чега се сваки пристојан грађанин ове државе гнуша и најзад да се негде измести 6,5 милиона становника који својим постојањем угрожавају овај замишљени поредак.  А онда у својим сновима могу да смишљају и име, можда Нова Југославија или просто Београдски пашалук, али само у сновима јер до свега овога никад неће доћи.

Прочитајте још:  РХМЗ ИЗДАО УПОЗОРЕЊЕ, РАСТЕ ВОДОСТАЈ НА ТАМИШУ! KРЕЋЕ ОДБРАНА ОД ПОПЛАВА!

Они су полуобразовани, без искуства, немају знање, они су једном речју прости глупаци,  инфериорни у односу на сваког здравог православног Србина и зато су измислили свој свет, свет некаквих “просвећених” грађанера где се форсира само урбано и само туђе, јер туђе је све боље па макар било и сто пута горе, девијантно, неморално и неприродно болесно. Они се консултују, односно њих саветује амерички амбасадор како да се Србија отме страном а посебном малигном руском утицају . Осим што су лицемерни и зли, они су смешни, они су слика и прилика паланачког духа, своје незнање прикривају агресијом, глупост лажима, они су предмет подсмеха сваког интелектуалца, посебно оних са запада. И они као  такви, који ништа не знају, желе да мењају нашу земљу, коју при том мрзе као и све оно што она представља!

Весна Веизовић / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

  1. Поштовање,
    видим да многи сматрају да су ,,људи,, који мрзе Србе а живе у Србији,Срби.
    То свакако није могуће. Бити Србин је привилегија. Срби су народ најстарији и једини са културом,историјом,правом вером -православном. Најстарије писмо Србица,старије од санскрита.
    Ви лизација Европе па и света почива баш у Србији.
    Елем,морате се позабавити презименима оних који тако здушно ,кроз векове,сатиру,затиру све Србско,оних који су Србе убијали.
    Сви они су мењали своја презимена да би се стопили у Србији и свој план остварили а то је убијање Србије и Срба заувек.
    Крипто јевреји. То су они. Тако имамо презиме- Mittler које се мења у Митровић,
    -Sam које се мења у Самарџић,
    -Stoikowitch y Stojkovicb итд.
    Не мислите ваљда да је неко ко је Србин пун мржње према сопственом народу и уништава га циљано?
    Човек који се бавио презименима Јевреја који су их мењали да би се стопили са другим народима,проучавао их је тридесет година. Аvot је збирка презимена серафида ашкеназија,јевреја из Галиције и крипто Јевреја,књиге су у пар томова и могу се наручити. Ево Вам мала помоћ. Свако добро и само наставите да истином и проучите праве непријатељие уништитеља Срба само их тако можемо победити jeр ако не знамо ко су, како можемо да добијемо битку? Молим Вас да проучите . Ја их проучавам годинама и знам ко су а нису ни Немци ни Америка .
    https://wiki.royalfamily.ba/wiki/Kripto-Jevreji_Balkana

    1. Ах заборавио Jovovich – мења се у Јововић ,јеврејско порекло из Украјине,земља која је одувек била Русија. 🙂

  2. Dok je VEIZOVICKA PISALA POUCNA DELA BUDUCNOSTI TIPA: CIGANSTAN………. nije ovako pisala…… Odkako je pocela da se povija kako vetar duva, skroz je pricu promenila.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *