УГСС: Тужитељка Пауновић свесно помогла дилеру са 1 кг ХЕРОИНА да добије минималну казну!

0

Јасмина Пауновић на страни наркодилера

Удружење Свети Сава из Лазаревца које се годинама бори са дилерима у свом месту, али и шире објавило је на свом инстаграм профилу вест о тужитељки Јасмини Пауновић која је недавно помогла да наркодилер код кога је нађено више од килограм хероина добије минималну казну затвора. 

“УГСС је шокирано вешћу да тужитељка Јасмина Пауновић из Београда није уложила жалбу на пресуду где је наркодилеру за 1,5 кг хероина пресуђена минимална казна од 3 године затвора!

Сматрамо да је овакво понашање недопустиво, 10 година указујемо на проблеме у тужилаштву, полицији и судовима.
Сваки тужилац, судија и полицијски службеник мора да буде свестан да су наркодилери директне убице наше деце, младости и будућности
ове земље и да у складу са тим кажњавање мора бити примерено злочину који они чине.

Управо због оваквих ствари УГСС годинама истиче да се минимална казна од 3 године затвора мора повећати на најмање 5 година!”

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Иначе, Јасмина Пауновић, која је са колегиницом пре неколико месеци повела хајку против вишег јавног тужиоца Ненада Стефановића, незадовољна својим премештајем, на сличан начин је поступила и у случају корупције у ЕПС-у када је одбацила кривичну пријаву.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *