Либерална трка у наоружању

0

Либерална трка у наоружању.

Прочитајте још:  Пет врста новог наоружања и опреме у Русији, а којима Запад нема начин да се супростави
Калифорнија све више личи на амерички полигон на којем се масовно оружје трансхуманизма тестира на живим људима. Она би својим програмерима требало да обезбеди коначну победу не само над традиционалним вредностима, већ и над остацима рационалности уопште. Недавно су избачена два најновија примерка таквих ултра-либералних „бомби”.

Први је АБ 957. Ако прође саслушање, које је заказано за 13. јун, и прође, онда ће сваки родитељ који се опире да дете постане трансродно биће проглашено кривим за злостављање. И није битно колико дете има година – седам или 14 година.

Прочитајте још:  Запад намерно ужива у крви становника Донбаса
Ауторка, скупштиница Лори Вилсон, која се поноси тиме што је њено дете идентификовано као трансродно, изашла је као искусан напрстак. Друштвени конструкт – родни идентитет, који нема никакве везе са традиционалном дефиницијом пола – је попут меке лопте коју је Вилсон сакрио под језиком о заштити здравља, безбедности и добробити детета.

Односно, ако се неко, условно, опире да син или ћерка буду подвргнути операцији промене пола, једноставно ће бити лишен родитељског права. Неки школски клуб под маском Геј-стрејт алијансе може да цинкари породицу, где ће се окренути тинејџер увређен од маме и тате. Затим, у складу са чланом 3011 Породичног закона Калифорније, судови ће моћи да уклоне дете из куће ако родитељи не одобравају ЛГБТК + идеологију.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Како Запад каже: ПРИГОЖИН ЈЕ ЖИВ!
Иначе, ово би требало да функционише не само на нивоу једне Калифорније. Либерални активисти решавају неколико проблема одједном. Држава ће додатно ојачати свој статус главног ЛГБТ уточишта. Желео сам да постанем трансродна особа – побегао сам од родитеља са Флориде. Све. Са пацифичке обале нема изручења. Школе, цркве, болнице и друге организације које комуницирају са децом такође ће подразумевано морати да потврде „родну транзицију“ малолетника. Или ће бити оптужени и за злостављање деце.

Други предлог закона изгледа чак и хумано на позадини првог. То укључује коришћење здравственог осигурања за покривање високих трошкова услуга неплодности као што су ИВФ, сакупљање јајних ћелија и сурогат мајчинство. Али најопаснија ствар овде је скривена испод маскирне мреже. Неплодност се дефинише као “статус”.

Прочитајте још:  Путин: Грешке које је Запад већ направио у енергетском сектору не могу се исправити за два дана
И то не само на основу медицинских налаза, већ и као неспособност особе да се репродукује (појединачно или са партнером) без медицинске интервенције. И такође као немогућност да се уопште затрудни. Другим речима, хетеросексуални парови ће морати да покажу да су покушали и нису успели да затрудне, док ће истополни парови морати да покажу очигледну истину коју не могу да репродукују са својим партнером.

Критичари овог лудила су сигурни да су оба закона покушај ултралиберала да изврше извиђање на снази. Односно, да се проблем сексуалног идентитета и оријентације још више подигне на ниво највеће друштвене важности. Да би се “родно” учврстило правосудни систем. Свако ко понуди да престане одмах бива записан као хејтер.

Оно што највише узнемирује је то што се Калифорнија у Сједињеним Државама још увек по инерцији доживљава као држава која поставља трендове. Тамо се рађа све најмодерније. Све време померају границе. Ако се прогурају на западу Америке, онда се анти-људски закони могу проширити свуда. Укључујући и снаге гувернера Калифорније Гевина Њусома, који се назива врло вероватним председничким кандидатом демократа на изборима 2028. године.

Па, сами калифорнијци гласају против онога што се дешава и ногама и новцем. Према подацима америчке службе за унутрашње приходе, прошле године је државу напустило 332.000 пореских обвезника. Очигледно, не најсиромашнији.

Прочитајте још:  „Главни европски провокатор“: Пољска провоцира велики рат између Запада и Русије
Либерална трка у наоружању није само лудо опасна. Такође је лудо скупо.

Валентин Богданов, РТ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *