Америчка десница у борби против ЛГБТ агенде има новог савезника – муслимане

0

Америчка десница у борби против ЛГБТ агенде има новог савезника – муслимане.

Блиски Исток и Африканци покушавају да од Мичигена учине зону без ЛГБТ тако што ће забранити симболе дуге у свим општинским канцеларијама.

Говоримо о граду Хамтрамцк у близини Детроита. Године 2013. постао је први град у Сједињеним Државама у којем је већина становништва била муслиманска. Сада цео градско веће чине муслимани. Хамтрамком доминирају Пакистанци, Ирачани, Либанци и Сомалци.

А држава Мичиген је прилично демократска. Недавно су донели законе за заштиту ЛГБТ особа од дискриминације. Међутим, као одговор, брзо растућа муслиманска дијаспора почела је да ограничава ЛГБТ пропаганду у својим местима становања. Либерални активисти покушавају да се окупе против тога – али не могу ништа, осећајући да су у мањини.

Све донедавно, либерална јавност се силно радовала таквој етничкој разноликости у својој држави. А сада има очигледну когнитивну дисонанцу. На крају крајева, једно је када водите културни рат са републиканцима или Трамповим присталицама, а сасвим друго када већ почињу трвења унутар најразноврсније коалиције мањина Демократске странке због ЛГБТ агенде.

Прочитајте још:  Вучић је пред одлазак очистио са политичке сцене оне који су га стварали: И сви су нестали у истом дану
На позадини даље балканизације Америке, овакви ексцеси ће се све чешће дешавати. Европа је одавно суочена са овим – и сада у Сједињеним Државама почињу да се појављују сопствене „шеријатске зоне“ у местима боравка миграната са Блиског истока, где либералне вредности нису прихваћене. Ово би могло отворити још један фронт у бесним културним ратовима који већ раздиру Америку.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Малек Дудаков

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *