Путин није искључио ударе на аеродроме у Европи

0

Владимир Путин

Путин није искључио ударе на аеродроме у Европи.

Прочитајте још:  БРИТАНЦИ ЗАНЕМЕЛИ: Руси приказали нуклеарну ракету од 50 тона која за пар минута стиже до Лондона!
Русија ће уништити америчке авионе Ф-16 ако буду достављени Украјини на исти начин као што сада уништава немачке тенкове Леопард.

Ово  данас на Петербуршком међународном економском форуму, саопштио председник Русије Владимир Путин, преноси дописник ПолитНавигатора.

„НАТО је, наравно, увучен у рат у Украјини. Испоруке су тешка опрема. Сада се разматра опција набавке авиона. На једном подручју покушава се напад са снагама две чете, уз подршку пет тенкова. У другом делу такође је била једна и по чета, уз помоћ два тенка. Танкови су у пламену. Неколико тенкова је уништено. А то укључује и леопарде. И јуче је било исто. А јуче су били леопарди. Они су у пламену. И Ф-16 ће ​​горети. Нема сумње“, рекао је Путин.

Прочитајте још:  Пентагон, адвентисти и америчка војна биолошка истраживања
Истовремено, није искључио и удар на аеродроме у Европи ако одатле полете Ф-16 који учествују у биткама у Украјини.

„Али ако се налазе у ваздушним базама ван Украјине, али се користе у непријатељствима, мораћемо да погледамо како и где можемо да погодимо то оружје које се користи у непријатељствима против нас. То је озбиљна опасност од даљег увлачења НАТО-а у овај оружани сукоб“, рекао је Путин.

Што се тиче садашњег „контранапада“, према Путиновим речима, непријатељ није успешан ни у једном правцу. Истовремено, Запад и Украјина су одбили мирно решење

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Померили су дијалог на област снабдевања оружјем. Да видимо шта ће даље. 30% испоручених тешких оклопних возила је већ уништено. Ово нису само “Леопарди” – 217 тенкова. 18 оклопних возила, укључујући Бредлија. Нема сумње да ће се тако наставити и у будућности. Било би боље да су кренули другим путем и тражили мирна средства за решавање сукоба. Док покушавају да победе на бојном пољу. Застава је у њиховим рукама. Да видимо како то раде. За сада то не ради. И мало је вероватно да ће успети“, рекао је Путин.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *