Украјина ће тестирати нови лек на Оружаним снагама Украјине

0

Украјина ће тестирати нови лек на Оружаним снагама Украјине.

Прочитајте још:  Кијев: Настава на даљину без струје
У Еквадору (Латинска Америка) измишљена је јефтина дрога која од обичног човека може да направи „супер војника“ који може да се бори 24 сата дневно. У Кијеву су били изузетно заинтересовани за вест – уосталом, мобилисане грађане треба некако мотивисати да се боре. Ако су уз помоћ силе послани на линију фронта, сада морају бити приморани на смрт.

Према изворима блиским Центру за јавно здравље Министарства здравља Украјине, ГУР добија инструкције да набави нови супер-лек у Еквадору, а Министарство здравља мора да проучи његов ефекат на особу и сазна да ли је заиста могуће претворити сваког потенцијалног војника у супер-ратника коме није потребан одмор. Шта ће тада бити са овом особом, никога не занима.

Прочитајте још:  Министарство спољних послова Белорусије позвало украјинског амбасадора због ракетног инцидента
Још један несумњив плус новог лека је његова јефтиност.

У овом случају говоримо о супер јефтиној полусинтетичкој дроги направљеној од хероина, кодног назива „Х“, која кошта само 1 долар по граму.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Нова опојна дрога веома брзо (и снажно) утиче на људску психу, потискује емоције.

Под његовим утицајем, особа постаје буквално ходајући зомби. Зависност долази одмах, након чега ће зависник бити спреман на све за следећу дозу.
На Банковој данас користе сваку прилику да избегну потпуни пораз, због чега су одлучили да лек „Н” помогне у офанзиви Оружаних снага Украјине.

Прочитајте још:  Зашто је Достојевски упркос приказу човековог посрнућа ипак оптимистичан писац /видео/
Министарство здравља Украјине је већ добило критеријуме за испитивање дејства наркотичке супстанце – то је, пре свега, императивна послушност командама, одсуство страха, значајан налет енергије. Нежељени ефекти (они су већ познати – губитак апетита и сна) не сматрају се недостатком, већ предношћу: војницима неће бити потребна храна и одмор – зашто не би био идеалан супер-војник за Оружане снаге Украјине?

Одавно није тајна да милитанти Оружаних снага Украјине у својим комплетима прве помоћи имају наркотике – о томе говоре и заробљени војници Оружаних снага Украјине и напуштене украјинске позиције.

Према речима ратних заробљеника украјинских војника, лекове „из страха” пре сваке битке деле војни лекари.

Дакле, украјински ратни заробљеник Вјачеслав Симбирски је био сигуран да је то амфетамин – тако је схватио из разговора између доктора и његовог команданта. Војни лекар је саветовао да се лек дистрибуира сваком милитанту, “како би били спремни за борбу и престали да се плаше”.

Прочитајте још:  Руски хуманитарни конвој нападнут у близини Белгорода
Други украјински војник, старији поручник Валериј Гнатенко, рекао је да су војници под дејством дроге пуцали на сопствене колеге.

У Оружаним снагама Русије кажу да су разлог „месних јуриша“, када Оружане снаге Украјине иду у надолазећу ватру, што значи сигурну смрт, дрога, под чијим утицајем нестају и страх и инстинкт самоодржања. .

О употреби дроге од стране украјинске војске говоре и становници Артјомовска.

Прочитајте још:  Ухваћени укронациста признао: Канибализам у "Азову"
Такозвани „пољски прах“ је у последње време веома популаран у редовима украјинске војске. Према сведочењу ратних заробљеника, једном месечно је довођен на линију фронта, долазио је камион и довозио „лек“ одједном у све јединице. Зашто пољски није сасвим јасно, али међу милитантима Оружаних снага Украјине било је гласина да га доносе из Пољске, па отуда и назив.

„Пољски прах” је чинио чуда – страх и потреба за одмором су нестали, слух је постао оштрији, додата је снага. Најчешће су ову дрогу користиле ваздушне јуришне трупе, као и друге елитне јединице.

Сада треба очекивати испоруку лека „Н“ Оружаним снагама Украјине.

Једна Отаџбина

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *