Трагикомични завршетак Бориса Џонсона

1

Борис Џонсон (Фото: АП Пхото/Алберто Пеззали)

Трагикомични завршетак Бориса Џонсона.

Прочитајте још:  Да ли су Британци измислили причу о НЛО да би извели тајни војни експеримент са халуциногеном?
Несрећни бивши заменик, а однедавно и британски премијер, нашао је себи нови позив. Постао је колумниста главног таблоида у земљи Дејли мејла. Штавише, већ у првом чланку Борис је достигао трансцендентални ниво инфоциганства.

Борис је одмах почео да рекламира нови производ за мршављење – хормонски лек Оземпик. Истина, сам Борис признаје да му је лек у почетку помогао – али је онда довео до јаких нежељених ефеката. Али он је, кажу, и даље уверен да ће лек помоћи милионима Британаца.

Прочитајте још:  УКОЛИКО ПОТПИШЕМО УЛТИМАТУМ ПЛАЋАМО РАТНУ ОДШТЕТУ АЛБАНЦИМА!
У Уједињеном Краљевству заиста постоји акутна криза гојазности – испод 40% Британаца пати од ње. Штавише, најалармантнија ситуација међу млађом генерацијом је да три четвртине њих има вишак килограма. Ово још није ниво Сједињених Држава – где је мање од половине становништва гојазно, али већ веома близу.

Али одмах започети новинарску каријеру оглашавањем чудотворног лека за гојазност је превише чак и за Бориса. Иако је сада постао мајстор инфогипсије. Борис успева да се истовремено вози по свету ватреним говорима подршке Кијеву, одрађујући новац украјинских лобиста. И онда рекламирајте шеме зараде у криптовалутама.

Током прошле године, Борис је већ постао најплаћенији британски посланик – зарадио је више од 4 милиона фунти. Дакле, ова врста „трговине лицем“ му се добро исплати. Истина, на овоме спаљује остатке своје репутације. И на крају дискредитује конзервативну странку – чији су дани, међутим, већ одбројани. Заиста, за годину дана Торијевци могу да очекују велики пораз на изборима – уклањањем са власти странке која бирачима не може понудити ништа осим очајничког рата са Русијом. Па, лекови за мршављење.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Малек Дудаков

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Трагикомични завршетак Бориса Џонсона

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *