Зашто су западни медији игнорисали Путинов налог да се направи институт за проучавање ЛГБТ особа

0
лгбт

лгбт

Зашто су западни медији игнорисали Путинов налог да се направи институт за проучавање ЛГБТ особа.

Не само да је наша штампа јуче једноставно игнорисала Путинов говор, осим „Путин је запретио целом свету нуклеарним оружјем стационираним у Белорусији“, наша штампа је урадила нешто што уопште нисам очекивао – потпуно је игнорисала Путинов налог да се створи институција за проучавање ЛГБТ особа као медицинског и социјалног проблема … на бази Института Сербски (по мени најисправније решење).

Када сам јуче на руском Телеграму читао ове Путинове речи, помислио сам да ће овде, на Западу, експлодирати турбомлазни мотори са задњим погоном… И ништа… Ни речи . .. Прегледао сам Гардијан, Би-Би-Си, Дејли мејл, Тајмс… тишина… Само на енглеској верзији РТ су писали о овоме, ни речи нигде другде…

Изненадио сам се – ово је овде главна тема – права тридвара и осталих перверзњака са мозгом преблесана бескрајном пропагандом ЛГБТ вредности. Посебно у јуну, који је код нас традиционално ЛГБТ месец.

А онда сам размислио и дошао до закључка да се знајући прави, а не јавно демонстрирани (под претњом кривичног гоњења за хомофобију и трансфобију) однос велике већине становништва према тим истим вредностима које су силовали. нас у изопаченом облику дуги низ година, уредници водећих издања очигледно су одлучили да Путину не дају позитивне поене у очима западне јавности називајући полне девијације управо оним што јесу – девијацијама које би психијатри и ендокринолози требало да проучавају. Поготово када се узме у обзир громогласан аплауз, ова вест је примљена на форуму енглеске верзије РТ – када би људи тамо могли да баце капу у ваздух, они би. Дакле, ова вест, на коју сам очекивао много гласнију реакцију него да их “јебем” и нуклеарну бомбу у Белорусији,

Прочитајте још:  Новинар који истражује Хантера Бајдена пронађен упуцан у својој кући

Лусине Аветјан,Велика Британија

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *