Странка Жириновског тражи хемијску кастрацију за педофиле у Русији

0

Странка Жириновског тражи хемијску кастрацију за педофиле у Русији.

Посланици ЛДПР-а припремили су предлог закона о увођењу хемијске кастрације за педофиле у Русији.

На Телеграм каналу , фракције су појасниле да се хемијска кастрација односи на принудно давање лекова који смањују сексуалну жељу, као заштиту од рецидива.

„Сличан проблем постоји и у другим земљама… Фракција ЛДПР-а предлаже да се искористи ово искуство и уведе хемијска кастрација у Русији као казна за педофиле. Одговарајући предлог закона је већ припремљен и ускоро ће бити поднет Државној думи“, наводи се у саопштењу .

Прочитајте још:  Србија купила руске системе „Панцир“
Либерално демократска партија је забележила пораст кривичних дела везаних за насилне радње сексуалне природе. Према наводима странке, жртве силоватеља су у већини случајева малолетници или деца млађа од 14 година.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Као пример, ЛДПР је навео ситуацију са притварањем педофила у Нижњем Новгороду због напада на осмогодишњу девојчицу. Прецизира се да је раније два пута осуђиван за слична кривична дела.

У марту је објављено да партија Праведна Русија – За истину намерава да инсистира на увођењу смртне казне за терористе и педофиле .

Прочитајте још:  Kако је покатоличена западна Херцеговина
Почетком новембра прес-секретар председника Русије Дмитриј  Песков рекао је да у Кремљу није било разговора о враћању смртне казне.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *