Шиптарски суд одредио 30 дана притвора Далибору Спасићу

0

Шиптарски суд одредио 30 дана притвора Далибору Спасићу.

Основни суд у Приштини одредио је 30 дана притвора Далибору Спасићу, који је пре два дана ухапшен на административном прелазу Јариње, саопштио је његов бранилац Срђан Митровић.
Спасићу се на терет стављају два кривична дела напад на новинаре и хулиганство, а смештен је у притворској јединици у Подујеву.
„Једини доказ који имају против мог клијента је видео-снимак који је објавио портал ‘Калчо’, да је наводно напао новинара телевизије 21 из Приштине, иако се на снимку види да је он само пришао новинару и да је држао свој телефон у руци. Такође се у одлуци помиње његова националност, што је за мене било јако чудно“, изјавио је Митровић за Танјуг.
Прочитајте још:  ВУЧИЋЕВА СРБИЈА Пијан колима усмртио жену, суд одбија да му одреди притвор
Митровић је најавио да ће се на ову одлуку жалити Апелационом суду.
Подсетимо, припадници Kуртијеве полиције ухапсили су у суботу на Јарињу Далибора Спасића, медицинског техничара из Kосовске Митровице, док се са малолетном ћерком и супругом враћао из централне Србије.
Бонус видео
https://www.youtube.com/watch?v=sbQVFOyKdBk&t=15s

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *