Татјана Лазаревић, уредница КоССев Србе са Косова и Метохије назвала агресивним примитивцима (ВИДЕО)

0

Татјана Лазаревић

Татјана Лазаревић, са богатом НВО биографијом и радом у антисрпском сектору, тренутно уредница портала КоССев, недавно је гостовала код Оље Бећковић у Утиску недеље.

Она је коментарисала недавне догађаје на Косову и Метохији где је Србе назвала агресивним примитивцима, придружујући се на тај начин свима који о Србима на Косову и Метохији који су тренутно најугроженији народ у Европи, као о криминалцима и оправдавајући насиље шиптарских терориста и припадника КФОР-а према њима.

“Никада у свом животу у Косовској Митровици, нисам доживела да са таквом дозом агресије и примитивизма на њих (на КФОР) насрну људи под маскама. Псовка и количина агресије која је испољена према њима, извините браним моје место и моје госте,” рекла је између осталог уредница портала чија је пропаганда и независно Косово.

Татјана Лазаревић је и оснивач НВО “Центар за развој заједница”који је финансиран од америчке, британске и немачке амбасаде, УСАД, БТД,КАРЕ, КФОС. Својевремено је радила и за УМНИК, а поред уредничке функције у служби западне пропаганде против Срба, она је и индиректни гласноговорник Аљбина Куртија и НАТО.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Подсећамо да су 29. маја припадници КФОР-а напали Србе. Међутим прозападни медији попут Нове.рс, Н1 и Данас су о Србима извештавали као о насилницима и подржавали шиптарске и западне извештају о догађају.

Васељенска

Прочитајте још:  Обојена револуција, Мајдан, арапско пролеће и Србија!

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *