Милатовић у седишту НАТО-а поручио Столтенбергу: Дођите у Црну Гору и да одамо почаст невино страдалим жртвама из 1999. године!

3
Јаков Милатовић, црне

Јаков Милатовић(фото:ЦДМ)

Милатовић у седишту НАТО-а поручио Столтенбергу: Дођите у Црну Гору и да одамо почаст невино страдалим жртвама из 1999. године!

Председник Црне Горе Јаков Милатовић позвао је генералног секретара НАТО Јенса Столтенберга у званичну посету Црној Гори.

Прочитајте још:  Пушилин: Руске трупе напредују у правцу Улудара
Како је саопштено из Службе за информисање председника Црне Горе, Милатовић је позвао Столтенберга да том приликом заједно одају почаст жртвама НАТО бомбардовања у Црној Гори.

-Посета би могла бити прилика да се заједнички ода почаст невино страдалим жртвама из 1999. године – истакао је Милатовић.

Прочитајте још:  ПРОВЕРЕНО: НОЋАС ПОЧИЊУ ХАПШЕЊА У ЦРНОЈ ГОРИ
Он је казао да Црна Гора дели вредности НАТО-а и посвећено подржава борбу Украјине за слободу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Такође је истакао да Црна Гора посвећено доприноси стабилности региона од стратешке важности за НАТО.

„Црна Гора подржава дијалог Београда и Приштине под окриљем Европске уније у циљу деескалације тензија. Нормализација односа је основа демократског, стабилног и просперитетног Западног Балкана као саставног дела Европске уније“, поручио је Милатовић.

Он је рекао да је Црна Гора, годину раније од планираног рока, испунила обавезу везано за издвајање два одсто БДП-а за одбрану.

Борба.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “Милатовић у седишту НАТО-а поручио Столтенбергу: Дођите у Црну Гору и да одамо почаст невино страдалим жртвама из 1999. године!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *